SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Ünlü Radyocuları ağırlıyor

KÜLTÜR 20.04.2018 - 20:28, Güncelleme: 20.04.2018 - 20:28
 

Zeytinburnu Ünlü Radyocuları ağırlıyor

Zeytinburnu Geleneksel 5. Radyo Festivalinde 15 Temmuz meydanında ilçemiz ünlü radyocuları ağırlamaya devam ediyor

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından düzenlenen Geleneksel 5. Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni, 22 Nisan tarihine kadar devam edecek. Önceki gün Kral FM'in başarılı radyocusu Afrikalı Ali (Ali Şentürk), 15 Temmuz Meydanı'nda bir canlı yayın gerçekleştirdi. Ünlü radyocuyu, sevenleri de yalnız bırakmadı. Şentürk, "Böyle organizasyonlar biz radyocuları çok sevindiriyor. Her saat başka bir radyocu arkadaşım canlı yayın yapıyor. Zeytinburnu Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi. 22 Nisan’a kadar devam edecek festivalde Kral FM’den Afrikalı Ali, Star artı FM’den Bilo Ağa, Best FM’den Ufuk Karcı ve Cem Arslan, Show Radyo’dan Aslıhan, Radyo Viva’dan Duygu, Alem FM’den Hilal Özgani, Radyo Turkuaz’dan Hopdedik Ayhan, TRT FM’den Banu Karakaş, Kent FM’den Bigman, Radyo Ekin’den Gökhan Sağlam, Radyo Trafik’ten Cenk Sarıkaya, Medya FM’den Ercan Işık, Radyo 7’den Talha Bora Öge, LİG Radyo’dan Mehmet Ayan, Radyo Spor’dan Doğan Öncel, İstanbul’un Sesi’nden Ali Baba, Boğaziçi FM’den Akif Özcan ve Semih Demirtaş, Damla FM’den İbrahim Elden ve Yabancı, Seymen 1070’ten Gökhan, Radyo 34’ten Serkan Lama, Karadeniz FM’den Emrullah Gül ve Onur, Radyo K’dan Ahmet Taşkın ve Ufuk Acar gibi birçok radyo kanalı meydanda kurulacak olan radyo maketinden canlı yayın yapacak. Ayrıca TRT Avaz, Mavi Karadeniz TV, Kanal Urfa ve Tek Rumeli TV de festival alanından canlı yayın yapacak kanallar arasında yer alacak.
Zeytinburnu Geleneksel 5. Radyo Festivalinde 15 Temmuz meydanında ilçemiz ünlü radyocuları ağırlamaya devam ediyor

 Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın tarafından düzenlenen Geleneksel 5. Radyo Festivali ve Yöresel Tatlar Şöleni, 22 Nisan tarihine kadar devam edecek. Önceki gün Kral FM'in başarılı radyocusu Afrikalı Ali (Ali Şentürk), 15 Temmuz Meydanı'nda bir canlı yayın gerçekleştirdi. Ünlü radyocuyu, sevenleri de yalnız bırakmadı. Şentürk, "Böyle organizasyonlar biz radyocuları çok sevindiriyor. Her saat başka bir radyocu arkadaşım canlı yayın yapıyor. Zeytinburnu Belediyesi'ne teşekkür ediyorum" dedi.

22 Nisan’a kadar devam edecek festivalde Kral FM’den Afrikalı Ali, Star artı FM’den Bilo Ağa, Best FM’den Ufuk Karcı ve Cem Arslan, Show Radyo’dan Aslıhan, Radyo Viva’dan Duygu, Alem FM’den Hilal Özgani, Radyo Turkuaz’dan Hopdedik Ayhan, TRT FM’den Banu Karakaş, Kent FM’den Bigman, Radyo Ekin’den Gökhan Sağlam, Radyo Trafik’ten Cenk Sarıkaya, Medya FM’den Ercan Işık, Radyo 7’den Talha Bora Öge, LİG Radyo’dan Mehmet Ayan, Radyo Spor’dan Doğan Öncel, İstanbul’un Sesi’nden Ali Baba, Boğaziçi FM’den Akif Özcan ve Semih Demirtaş, Damla FM’den İbrahim Elden ve Yabancı, Seymen 1070’ten Gökhan, Radyo 34’ten Serkan Lama, Karadeniz FM’den Emrullah Gül ve Onur, Radyo K’dan Ahmet Taşkın ve Ufuk Acar gibi birçok radyo kanalı meydanda kurulacak olan radyo maketinden canlı yayın yapacak. Ayrıca TRT Avaz, Mavi Karadeniz TV, Kanal Urfa ve Tek Rumeli TV de festival alanından canlı yayın yapacak kanallar arasında yer alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.