SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı Yeşilleniyor

KÜLTÜR 20.04.2018 - 09:09, Güncelleme: 20.04.2018 - 09:09
 

Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı Yeşilleniyor

Zeytin ve meşe ağaçlarıyla süslenen Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Zeytin Bahçesi’nden sonra meydana dikey bahçe de yapılıyor.

Siyah ve yeşil zeytin ağaçlarının iyiden iyiye boy verdiği 15 Temmuz Meydanı’nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Meydana yapılacak dikey bahçeyle yaklaşık 1000 metrekarelik alanı yeşille donatacak olan Zeytinburnu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını rengarenk çiçek bahçesinde geçirmesini sağlayacak. 17 FARKLI ÇİÇEK TÜRÜ MEYDANI SÜSLEYECEK 10 bine yakın süs çalısı, 400 metrekarelik çim ve meşe ağaçları ile adeta yeşile bezenen 15 Temmuz Meydanı’na yapılacak dikey bahçe, 17 bitki türünden oluşan çiçeklerle rengarenk bir bahçeye dönüşecek. Oksijen kaynağı dikey bahçe ayrıca su geçirmez panel, keçe katmanları, otomatik sulama ve gübreleme sistemi gibi birçok özelliklere de sahip olacak. Yapım çalışmaları nisan sonunda başlayacak olan dikey bahçenin temmuz ayında Zeytinburnu'nun hizmetine sunulması hedefleniyor.
Zeytin ve meşe ağaçlarıyla süslenen Zeytinburnu 15 Temmuz Meydanı’nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Zeytin Bahçesi’nden sonra meydana dikey bahçe de yapılıyor.

Siyah ve yeşil zeytin ağaçlarının iyiden iyiye boy verdiği 15 Temmuz Meydanı’nda yeşillendirme çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. Meydana yapılacak dikey bahçeyle yaklaşık 1000 metrekarelik alanı yeşille donatacak olan Zeytinburnu Belediyesi, vatandaşların yaz aylarını rengarenk çiçek bahçesinde geçirmesini sağlayacak.

17 FARKLI ÇİÇEK TÜRÜ MEYDANI SÜSLEYECEK

10 bine yakın süs çalısı, 400 metrekarelik çim ve meşe ağaçları ile adeta yeşile bezenen 15 Temmuz Meydanı’na yapılacak dikey bahçe, 17 bitki türünden oluşan çiçeklerle rengarenk bir bahçeye dönüşecek. Oksijen kaynağı dikey bahçe ayrıca su geçirmez panel, keçe katmanları, otomatik sulama ve gübreleme sistemi gibi birçok özelliklere de sahip olacak.

Yapım çalışmaları nisan sonunda başlayacak olan dikey bahçenin temmuz ayında Zeytinburnu'nun hizmetine sunulması hedefleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.