SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İbrahim Hakkı Umut merdivenlerden düşerek vefat etti

KÜLTÜR 05.04.2018 - 14:31, Güncelleme: 05.04.2018 - 14:31
 

İbrahim Hakkı Umut merdivenlerden düşerek vefat etti

FATİH'te bulunan Büyük Valide Han'da merdiven boşluğuna düşerek, hayatını kaybeden , Zeytinburnu'nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Pazarcılık yapan emekli İbrahim Hakkı Umut dün, mal almak için Fatih'te alışverişe çıktı. Büyük Valide Han'da yürürken önündeki merdiven korkuluklarının olmadığı alana düşen Umut hayatını kaybetti. İbrahim Hakkı Umut için bugün İkindi namazında Sümer Camii'nde tören düzenlendi. Törene eşi, kardeşleri, akrabaları ve arkadaşları katıldı. "BÖYLE YERLERE KORKULUK YAPILMASI GEREKİYOR" Namaz öncesi Kardeşi Hilmi ve eşi Gülsüm taziyeleri kabul etti. Törene katılan eşinin kardeşi Mehmet Hançer, kazanın ihmalden kaynaklandığını belirterek, "Küçük bir korunak yapmışlar. Olmaması gereken bir şey. İnsan hayatı bu kadar ucuz. Acımız geçsin bir girişimimiz olacak. Böyle yerlere korkuluk yapılması gerekiyor" dedi.  "BU RESMEN CİNAYET" Umut'un akrabası Ali Batur ise, "Bu resmen cinayet. Bu olay Avrupa'da olsa cezası çok büyüktür. İnsan oraya bir korkuluk çekmez mi? Hanımı ve çocuğu geride kaldı. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Tedbir almıyoruz. Oranın sorumlusu kimse bunun hesabını hukuk önünde vermesi lazım. Bunun arkasını bırakmayacağız" diye konuştu. "AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ" Umut için İkindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Umut, Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. 55 yaşındaki İbrahim Hakkı Umut'tan geriye eşi Gülsüm ve ilkokul beşe giden kızı Zeynep kaldı. Umut'un işçi emeklisi olduğu ve ailesine bakmak için pazarlarda şapka sattığı öğrenildi.
FATİH'te bulunan Büyük Valide Han'da merdiven boşluğuna düşerek, hayatını kaybeden , Zeytinburnu'nda kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı.

Pazarcılık yapan emekli İbrahim Hakkı Umut dün, mal almak için Fatih'te alışverişe çıktı. Büyük Valide Han'da yürürken önündeki merdiven korkuluklarının olmadığı alana düşen Umut hayatını kaybetti. İbrahim Hakkı Umut için bugün İkindi namazında Sümer Camii'nde tören düzenlendi. Törene eşi, kardeşleri, akrabaları ve arkadaşları katıldı.

"BÖYLE YERLERE KORKULUK YAPILMASI GEREKİYOR"

Namaz öncesi Kardeşi Hilmi ve eşi Gülsüm taziyeleri kabul etti. Törene katılan eşinin kardeşi Mehmet Hançer, kazanın ihmalden kaynaklandığını belirterek, "Küçük bir korunak yapmışlar. Olmaması gereken bir şey. İnsan hayatı bu kadar ucuz. Acımız geçsin bir girişimimiz olacak. Böyle yerlere korkuluk yapılması gerekiyor" dedi.

 "BU RESMEN CİNAYET"

Umut'un akrabası Ali Batur ise, "Bu resmen cinayet. Bu olay Avrupa'da olsa cezası çok büyüktür. İnsan oraya bir korkuluk çekmez mi? Hanımı ve çocuğu geride kaldı. Nasıl bir ülkede yaşıyoruz? Tedbir almıyoruz. Oranın sorumlusu kimse bunun hesabını hukuk önünde vermesi lazım. Bunun arkasını bırakmayacağız" diye konuştu.

"AİLE MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ"

Umut için İkindi namazının ardından cenaze namazı kılındı. Umut, Yeni Ayazağa Mezarlığı'nda toprağa verildi. 55 yaşındaki İbrahim Hakkı Umut'tan geriye eşi Gülsüm ve ilkokul beşe giden kızı Zeynep kaldı. Umut'un işçi emeklisi olduğu ve ailesine bakmak için pazarlarda şapka sattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.