SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Süleyman Uluocak ‘’Abdülhak Hamit Ortaokulu’na’’ Z Kütüphanesi yaptırdı

KÜLTÜR 30.03.2018 - 20:14, Güncelleme: 30.03.2018 - 20:14
 

Süleyman Uluocak ‘’Abdülhak Hamit Ortaokulu’na’’ Z Kütüphanesi yaptırdı

Zeytinburnu’muzun sevilen hayırsever işadamlarından Mimar Süleyman Uluocak eğitime destek vermeye devam ediyor. Bir yıl önce eğitim hayatına başladığı Nuri Paşa İlkokuluna Kütüphane yaptıran Uluocak bu kez Abdulhakhamit Ortaokuluna çok farklı bir Kütüphane yaptırarak eğitime destek vermeye devam etti.

Yaptığı Sosyal ve Kültürel ve Sanatsal çalışmalarıyla Zeytinburnu’nda bir çok kişinin gönlünde taht kuran Mimar Süleyman Uluocak daha önce okuduğu ilkokul olan Nuripaşa İlkokuluna Kütüphane yaptırmıştı. Bu sefer de Okuduğu Abdulhakhamit Ortaokuluna Z Kütüphane yaptırarak eğitim gördüğü okullara karşı güzel bir ahde vefa örneği sergiledi. AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra yüzlerce seçkin davetlinin katıldığı Kütüphane açılışına Enerji ve tabi kaynaklar bakanı Berat Albayrak’da gönderdiği telgraf ile hayırsever iş adamı Mimar Süleyman Uluocak ve okul yönetimini kutladı. İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri, Belediye Başkan yardımcısı Erdem İskenderoğlu, Kızılay Zeytinburnu şube müdürü Ayhan Balcı, İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik, Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Servet Hacıahmetoğlu, Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Süleyman Uluocak’ın eşi Fusün ve kızı Gülşah Uluocak başta olmak üzere çok sayıda davetli Okul yönetimini ve Süleyman Uluocak’ı bu çok özel gününde yalnız bırakmadı. Kütüphane açılışında okulun öğrencileri kitap okuma ve kitabın değerini bilme konusunda güzel mesajlar veren konuşmalar yaptı. Türkiye’nin ilk Eğitimcilerden oluşan mehter takımı da güzel parçaları seslendirerek açılışa renk kattı. Abdulhak Hamit Ortaokulu Müdürü Haşim Albayrak ‘da şunları söyledi Türkiye’de en çok kitabı yayınlanan bir eğitimciyim. Kütüphane için henüz benden kitap istemediler. Ancak daha önce benin imzalayıp verdiğim bazı kitaplarımın kütüphanede olduğunu gördüm. İsterseniz bütün kitaplarımdan kütüphaneye veririm ama istemeden vermem diyerek esprili bir açılış konuşması yaptı. Okulumuzun Mezunu olan Mimar Süleyman Uluocak’ın yaptırmış olduğu kütüphane diğer mezunlarımıza örnek olmasını isterim. Şu an binlerce kitabımız var amacımız bunları on binlerce sayıya ulaştırmak dedi. Uluocak, En iyi dostlarımız kitaplarla çocuklarımızı buluşturmak beni memnun ediyor. Daha önce birçok okulda kütüphane açılışı için sponsor olan Mimar Süleyman Uluocak bu sefer de kalabalık bir davetlinin katıldığı Abdul Hak Hamit Ortaokulu Z Kütüphane açılışında konuştu. Uluocak konuşmasında şunları söyledi “Ben de yıllar önce burada ortaokulu okumuştum. Bugün burada genç kuşaklarımızın daha çok kitap ile buluşması için Milli Eğitim Bakanlığımızın tavsiyesi ile okullarımız Z Kütüphane yapıyor. Benim okuduğum ortaokulun idarecileri destek için benimle irtibata geçti. Ben de bu ulvi iş için olumlu cevap verdim ve bugün burada gördüğünüz ve içinde binlerce kitap olan kütüphaneyi açtık. Okul müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Açılış kurdelasını AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Belediye Başkan Yrd. Erdem İskenderoğlu, Okul Müdürü Haşim Albayrak ve Süleyman Uluocak beraber keserek kütüphaneyi gezdiler ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu’muzun sevilen hayırsever işadamlarından Mimar Süleyman Uluocak eğitime destek vermeye devam ediyor. Bir yıl önce eğitim hayatına başladığı Nuri Paşa İlkokuluna Kütüphane yaptıran Uluocak bu kez Abdulhakhamit Ortaokuluna çok farklı bir Kütüphane yaptırarak eğitime destek vermeye devam etti.

Yaptığı Sosyal ve Kültürel ve Sanatsal çalışmalarıyla Zeytinburnu’nda bir çok kişinin gönlünde taht kuran Mimar Süleyman Uluocak daha önce okuduğu ilkokul olan Nuripaşa İlkokuluna Kütüphane yaptırmıştı. Bu sefer de Okuduğu Abdulhakhamit Ortaokuluna Z Kütüphane yaptırarak eğitim gördüğü okullara karşı güzel bir ahde vefa örneği sergiledi.

AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan’ın yanı sıra yüzlerce seçkin davetlinin katıldığı Kütüphane açılışına Enerji ve tabi kaynaklar bakanı Berat Albayrak’da gönderdiği telgraf ile hayırsever iş adamı Mimar Süleyman Uluocak ve okul yönetimini kutladı. İlçe Milli Eğitim şube Müdürleri, Belediye Başkan yardımcısı Erdem İskenderoğlu, Kızılay Zeytinburnu şube müdürü Ayhan Balcı, İyi Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Ahmet Çelik, Demokrat Parti Zeytinburnu ilçe başkanı Servet Hacıahmetoğlu, Yeşiltepe Mahalle muhtarı Nadiye Polat, Süleyman Uluocak’ın eşi Fusün ve kızı Gülşah Uluocak başta olmak üzere çok sayıda davetli Okul yönetimini ve Süleyman Uluocak’ı bu çok özel gününde yalnız bırakmadı.

Kütüphane açılışında okulun öğrencileri kitap okuma ve kitabın değerini bilme konusunda güzel mesajlar veren konuşmalar yaptı. Türkiye’nin ilk Eğitimcilerden oluşan mehter takımı da güzel parçaları seslendirerek açılışa renk kattı. Abdulhak Hamit Ortaokulu Müdürü Haşim Albayrak ‘da şunları söyledi Türkiye’de en çok kitabı yayınlanan bir eğitimciyim. Kütüphane için henüz benden kitap istemediler. Ancak daha önce benin imzalayıp verdiğim bazı kitaplarımın kütüphanede olduğunu gördüm. İsterseniz bütün kitaplarımdan kütüphaneye veririm ama istemeden vermem diyerek esprili bir açılış konuşması yaptı. Okulumuzun Mezunu olan Mimar Süleyman Uluocak’ın yaptırmış olduğu kütüphane diğer mezunlarımıza örnek olmasını isterim. Şu an binlerce kitabımız var amacımız bunları on binlerce sayıya ulaştırmak dedi.

Uluocak, En iyi dostlarımız kitaplarla çocuklarımızı buluşturmak beni memnun ediyor. Daha önce birçok okulda kütüphane açılışı için sponsor olan Mimar Süleyman Uluocak bu sefer de kalabalık bir davetlinin katıldığı Abdul Hak Hamit Ortaokulu Z Kütüphane açılışında konuştu. Uluocak konuşmasında şunları söyledi “Ben de yıllar önce burada ortaokulu okumuştum. Bugün burada genç kuşaklarımızın daha çok kitap ile buluşması için Milli Eğitim Bakanlığımızın tavsiyesi ile okullarımız Z Kütüphane yapıyor. Benim okuduğum ortaokulun idarecileri destek için benimle irtibata geçti. Ben de bu ulvi iş için olumlu cevap verdim ve bugün burada gördüğünüz ve içinde binlerce kitap olan kütüphaneyi açtık. Okul müdürümüze ve emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi. Açılış kurdelasını AK Parti İstanbul Milletvekili Hasan Turan, Belediye Başkan Yrd. Erdem İskenderoğlu, Okul Müdürü Haşim Albayrak ve Süleyman Uluocak beraber keserek kütüphaneyi gezdiler

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.