SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Abdülhak Hamit Ortaokulu’ndan Avrupa Şampiyonluğuna

KÜLTÜR 30.03.2018 - 20:05, Güncelleme: 30.03.2018 - 20:05
 

Abdülhak Hamit Ortaokulu’ndan Avrupa Şampiyonluğuna

Hayallerindeki mesleği Tekvando Hocalığı olan Abdülhak Hamit Ortaokulu öğrencisi Rümeysa Ateş, Avrupa Şampiyonu oldu.

Abdülhak Hamit Ortaokulu’nun ‘Hayal Kumbarama İlk Kuruş deyip ilk mesleki icraatına’ projesi kapsamında Rümeysa Ateş, İstanbul’da Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Bu yıl üçüncüsü hayata geçirilen proje kapsamında Rümeysa Ateş, hayal ettiği meslekte gerçekten usta olacağını gösterdi. Bu yıl Türkiye’de Altıncısı düzenlenen European Tekvando Clubs Chaampionships adlı Avrupa Kulüplerarası Tekvando Şampiyonasında kulübü Cihan Spor adına katılan Rümeysa Ateş ile birlikte kulübü tam iki altın ve bir bronz madalya kazanma başarısı göstererek Avrupa ikincisi oldu. Aralık 2018’de hayata geçirilen Hayal Kumbarama İlk Kuruş adlı proje ile hayalindeki mesleğin tekvando hocalığı olarak yazan kızımızı Okulu hayalindeki mesleği yapabilmesi için Bakırköy İlçe Spor Müdürlüğü Tekvando derslerine gönderdi. Burada iyi bir dönem geçiren Rümeysa Çelik, Anadolu Yıldızlar Ligi İstanbul Tekvando Müsabakasında Cihan Spor Kulübü adına yarıştı. 29-30-31 Aralık 2017 1 Ocak 2018 tarihleri arasında Sarıyer Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Anadolu-Avrupa seçmesinde 59 + kiloda kulüp adına alınan üç altın madalyadan birini aldı. Hem spor hem okul çalışmalarını aynı başarı ile yürüten kızımız 19 Ocak 2018’de takdirname alarak okulda da üstün başarısını gösterdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Hayallerindeki mesleği Tekvando Hocalığı olan Abdülhak Hamit Ortaokulu öğrencisi Rümeysa Ateş, Avrupa Şampiyonu oldu.

Abdülhak Hamit Ortaokulu’nun ‘Hayal Kumbarama İlk Kuruş deyip ilk mesleki icraatına’ projesi kapsamında Rümeysa Ateş, İstanbul’da Avrupa şampiyonluğuna ulaştı. Bu yıl üçüncüsü hayata geçirilen proje kapsamında Rümeysa Ateş, hayal ettiği meslekte gerçekten usta olacağını gösterdi.

Bu yıl Türkiye’de Altıncısı düzenlenen European Tekvando Clubs Chaampionships adlı Avrupa Kulüplerarası Tekvando Şampiyonasında kulübü Cihan Spor adına katılan Rümeysa Ateş ile birlikte kulübü tam iki altın ve bir bronz madalya kazanma başarısı göstererek Avrupa ikincisi oldu.

Aralık 2018’de hayata geçirilen Hayal Kumbarama İlk Kuruş adlı proje ile hayalindeki mesleğin tekvando hocalığı olarak yazan kızımızı Okulu hayalindeki mesleği yapabilmesi için Bakırköy İlçe Spor Müdürlüğü Tekvando derslerine gönderdi. Burada iyi bir dönem geçiren Rümeysa Çelik, Anadolu Yıldızlar Ligi İstanbul Tekvando Müsabakasında Cihan Spor Kulübü adına yarıştı. 29-30-31 Aralık 2017 1 Ocak 2018 tarihleri arasında Sarıyer Spor Salonunda yapılan Anadolu Yıldızlar Ligi Anadolu-Avrupa seçmesinde 59 + kiloda kulüp adına alınan üç altın madalyadan birini aldı. Hem spor hem okul çalışmalarını aynı başarı ile yürüten kızımız 19 Ocak 2018’de takdirname alarak okulda da üstün başarısını gösterdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.