SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsiz Mahallesinde Okulda Yangın çıktı

KÜLTÜR 27.03.2018 - 16:20, Güncelleme: 27.03.2018 - 16:20
 

Telsiz Mahallesinde Okulda Yangın çıktı

Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle okulda yangın çıkmasının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Hızlı müdahale olası bir faciayı kıl payı önledi.

Telsiz Mahallesinde Bir Lise ve İki İlkokulu bünyesinde bulunduran eğitim kampüsünde Saat 15.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Okulda çıkan yangının ardından öğrenciler tahliye edildi. Yangın Zeytinburnu'nda bulunan 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bodrum katında çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın nedeniyle okulda panik yaşandı. Lise ve yanındaki Fatma Süslügil ve Ayhan Şahenk ilkokul öğrencileri hızla tahliye edildi. İtfaiye yangına müdahale ederken okula gelen velilerden bazıları fenalık geçirdi. Olay yerine çok kısa bir süre içinde gelen Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Taşkın Balaban yangının çıkış nedeniyle ve yürütülen çalışmalarla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Gazetemize açıklama yapan Kaymakam Ali Taşkın Balaban Yangın sonrası Üç okulda eğitim gören öğrencilerin hızla tahliye edilmesi büyük bir faciayı önledi. Yaralımız olmaması sevindirici. Maddi hasar var. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor dedi. Yangının söndürülmesi ve gerekli incelemelerin yapılmasının ardından bodrum katında yana sıralar temizlik görevlileri tarafından okulun bahçesine çıkarıldı. Okulda yangın sorası hasar gören bölümlerde kısa bir süre içinde tadilat yapılacak.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Telsiz Mahallesinde henüz bilinmeyen bir nedenle okulda yangın çıkmasının ardından bölgeye çok sayıda itfaiye ekibi yönlendirildi. Hızlı müdahale olası bir faciayı kıl payı önledi.

Telsiz Mahallesinde Bir Lise ve İki İlkokulu bünyesinde bulunduran eğitim kampüsünde Saat 15.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Okulda çıkan yangının ardından öğrenciler tahliye edildi.

Yangın Zeytinburnu'nda bulunan 100. Yıl Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin bodrum katında çıktı. Henüz bilinmeyen nedenle çıkan yangın nedeniyle okulda panik yaşandı. Lise ve yanındaki Fatma Süslügil ve Ayhan Şahenk ilkokul öğrencileri hızla tahliye edildi. İtfaiye yangına müdahale ederken okula gelen velilerden bazıları fenalık geçirdi.

Olay yerine çok kısa bir süre içinde gelen Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban ve İlçe Millî Eğitim Müdürü Ali Taşkın Balaban yangının çıkış nedeniyle ve yürütülen çalışmalarla ilgili yetkilerden bilgi aldı. Gazetemize açıklama yapan Kaymakam Ali Taşkın Balaban Yangın sonrası Üç okulda eğitim gören öğrencilerin hızla tahliye edilmesi büyük bir faciayı önledi. Yaralımız olmaması sevindirici. Maddi hasar var. Yangının çıkış nedeni araştırılıyor dedi.

Yangının söndürülmesi ve gerekli incelemelerin yapılmasının ardından bodrum katında yana sıralar temizlik görevlileri tarafından okulun bahçesine çıkarıldı. Okulda yangın sorası hasar gören bölümlerde kısa bir süre içinde tadilat yapılacak..

Zeytinburnu'nda okulda yangın

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.