SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Pasaport ve Ehliyet Artık Buradan Alınacak !

KÜLTÜR 26.03.2018 - 22:31, Güncelleme: 26.03.2018 - 22:31
 

Pasaport ve Ehliyet Artık Buradan Alınacak !

Türkiye genelinde Pasaport ve ehliyetlerin artık emniyet ve trafik şube müdürlüklerinde verilmeyeceğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklanmıştı .

BunuTürkiye genelinde Pasaport ve ehliyetlerin artık emniyet ve trafik şube müdürlüklerinde verilmeyeceğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklanmıştı .Bunun üzerine devir işlemleri ne zaman yapılacağı konusunda ilçe nüfus müdürlüğünde yapılan açıklamada ”Ehliyet ve pasaportun emniyette alınarak nüfus müdürlüklerine devri konusunda çalışmalar son aşamaya gelindiği , pasaport ve ehliyetlerin 5 Mart’tan itibaren pilot illerde nüfus müdürlüklerinden verilmeye başlandığı, 2 Nisandan itibaren Türkiye genelinde Pasaport ve ehliyetlerin artık emniyet ve trafik şube müdürlüklerinde verilmeyeceğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklanmıştı . Bunun üzerine devir işlemleri ne zaman yapılacağı konusunda ilçe nüfus müdürlüğünde yapılan açıklamada ”Ehliyet ve pasaportun emniyette alınarak nüfus müdürlüklerine devri konusunda çalışmalar son aşamaya gelindiği , pasaport ve ehliyetlerin 5 Mart’tan itibaren pilot illerde nüfus müdürlüklerinden verilmeye başlandığı, 2 Nisan tarihinde ise tümüyle emniyetten nüfus müdürlüklerine geçeceği” aktarıldı . 2 Nisan'dan itibaren Zeytinburnu'nda Pasaport ve Ehliyet işlemleri İlçe Nüfus Müdürlüğü Beştelsiz Caddesi, Semiha Şakir Caddesi, Zeytinburnu, İstanbul Adresindeki Kaymakamlık Binasındaki Nüfus müdürlüğünde yapılacaktır.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Türkiye genelinde Pasaport ve ehliyetlerin artık emniyet ve trafik şube müdürlüklerinde verilmeyeceğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklanmıştı .
BunuTürkiye genelinde Pasaport ve ehliyetlerin artık emniyet ve trafik şube müdürlüklerinde verilmeyeceğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklanmıştı .Bunun üzerine devir işlemleri ne zaman yapılacağı konusunda ilçe nüfus müdürlüğünde yapılan açıklamada ”Ehliyet ve pasaportun emniyette alınarak nüfus müdürlüklerine devri konusunda çalışmalar son aşamaya gelindiği , pasaport ve ehliyetlerin 5 Mart’tan itibaren pilot illerde nüfus müdürlüklerinden verilmeye başlandığı, 2 Nisandan itibaren Türkiye genelinde Pasaport ve ehliyetlerin artık emniyet ve trafik şube müdürlüklerinde verilmeyeceğini İçişleri Bakanı Süleyman Soylu açıklanmıştı .

Bunun üzerine devir işlemleri ne zaman yapılacağı konusunda ilçe nüfus müdürlüğünde yapılan açıklamada ”Ehliyet ve pasaportun emniyette alınarak nüfus müdürlüklerine devri konusunda çalışmalar son aşamaya gelindiği , pasaport ve ehliyetlerin 5 Mart’tan itibaren pilot illerde nüfus müdürlüklerinden verilmeye başlandığı, 2 Nisan tarihinde ise tümüyle emniyetten nüfus müdürlüklerine geçeceği” aktarıldı .

2 Nisan'dan itibaren Zeytinburnu'nda Pasaport ve Ehliyet işlemleri İlçe Nüfus Müdürlüğü Beştelsiz Caddesi, Semiha Şakir Caddesi, Zeytinburnu, İstanbul Adresindeki Kaymakamlık Binasındaki Nüfus müdürlüğünde yapılacaktır..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.