SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kazlıçeşme'de ağaca asılı bulunan cesedin sırrı çözüldü

24.03.2018 - 07:37, Güncelleme: 24.03.2018 - 07:37
 

Kazlıçeşme'de ağaca asılı bulunan cesedin sırrı çözüldü

Zeytinburnu sahilinde bulunan bir parkta elleri arkadan bağlı olarak ağaca asılı olarak bulunan cesedin Afganistan uyruklu Feroz Yalchın'a ait olduğu ortaya çıktı.

Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren olay gece saatlerinde Zeytinburnu sahilde bulunan bir parkta meydana geldi. İddialara göre, sahilde bulunan vatandaşlar, parkta ağaca asılı plan bir ceset görerek polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik tedbiri alırken, sağlık ekipleri ise ön incelemelerde bulundu.  Yapılan incelemeler sonucu hayatını kaybettiği anlaşılan ceset asılı olduğu ağaçtan indirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yapılan incelemeler sonucu cesetin Afganistan uyruklu Feroz Yalchın’a ait olduğu ortaya çıktı. Feroz Yalchın’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna götürülürken, polis olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu sahilinde bulunan bir parkta elleri arkadan bağlı olarak ağaca asılı olarak bulunan cesedin Afganistan uyruklu Feroz Yalchın'a ait olduğu ortaya çıktı.
Zeytinburnu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerini harekete geçiren olay gece saatlerinde Zeytinburnu sahilde bulunan bir parkta meydana geldi. İddialara göre, sahilde bulunan vatandaşlar, parkta ağaca asılı plan bir ceset görerek polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri güvenlik tedbiri alırken, sağlık ekipleri ise ön incelemelerde bulundu. 

Yapılan incelemeler sonucu hayatını kaybettiği anlaşılan ceset asılı olduğu ağaçtan indirildi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye alırken görgü tanıklarının ifadelerine başvurdu. Yapılan incelemeler sonucu cesetin Afganistan uyruklu Feroz Yalchın’a ait olduğu ortaya çıktı.

Feroz Yalchın’ın cansız bedeni Adli Tıp Kurumuna götürülürken, polis olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğunu araştırıyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.