SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Trabzon Dernekleri istişare için Zeytinburnu’nda toplandı

KÜLTÜR 22.03.2018 - 12:14, Güncelleme: 22.03.2018 - 12:14
 

Trabzon Dernekleri istişare için Zeytinburnu’nda toplandı

Zeytinburnu’nun en köklü derneklerinden biri olan Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği uzun bir süre suskunluğunun ardından yeniden İstanbul genelinde Zeytinburnu yerelinde Trabzonluların sesi olmaya devam ediyor.

Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Bayrampaşa, Sultangazi, Esenler Trabzonlular ilçe derneklerinde aylık olarak düzenli bir şekilde yapılan aylık olağan istişare toplantılarına bu ay Zeytinburnu Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliği yaptı. Zeytinburnu Gökalp Mahallesinde bulunan Denek Merkezindeki istişare toplantısına, Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu, Dernek Başkan Yrd. Ve aynı zamanda Trabzonlular Vakıfı Başkanı Kamil Hayırlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Kurşun, Ahmet Şahin, Fatih Furtun, Yusuf İslam, Haluk Ertürk ve Gençlik kolları Başkanı Süleyman Hilmi Hayıroğlu, Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul, Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, Bayrampaşa Trabzonlular Dernek Başkanı Mustafa Sarı, Bahçelievler Trabzonlular Dernek Başkanı ve Aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanı Selami Aykut, Zeytinburnu Trabzonlular Maçka Akarsu Derneği Başkanı Ömer Yavuz, Güngören Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi Bülent Şişman, Sürmeneli Müteahhit Erol Öztürk katıldı. Yapılan istişare toplantısında bu toplantıların düzenli olarak diğer derneklerinde katılımının sağlanarak yapılmasına karar verdi. Zeytinburnu Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet metin Hayıroğlu İstanbul Genelinde Trabzonluların bir çok STK’da olduğu gibi siyasette de temsili çok yüksek noktada fakat son 15 yıldır ilçemizde siyasette temsil bazında neredeyse hiç yokuz. Amacımız Nisan’da yapılacak Kongre sorası derneğimiz eki günlerdeki gibi ilçemizin en aktif derneklerinden biri haline getireceğiz. İnşallah ilçemizde her kesimde olduğu gibi artık Zeytinburnu’nda Trabzon’umuzu temsilde hak ettiği noktaya getireceğiz dedi. Başkan Hayıroğlu, Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak başta Zeytinburnu olmak üzere İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin Trabzonluların sesi olma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türkiye genelinde kurulmuş Trabzonlu il dernekleri, İstanbul'da faaliyette olan Trabzon İl, İlçe dernekleri, Federasyon ve Konfederasyonları ile beraber onlarla diyalog içinde olarak Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Vizyonunu daha da yukarılara birlikte, taşımak için Trabzon’umuzun gücünü ve birlikteliğini daha çok ve etkin göstereceğiz. Dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu’nun en köklü derneklerinden biri olan Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği uzun bir süre suskunluğunun ardından yeniden İstanbul genelinde Zeytinburnu yerelinde Trabzonluların sesi olmaya devam ediyor.

Güngören, Bahçelievler, Bağcılar, Bayrampaşa, Sultangazi, Esenler Trabzonlular ilçe derneklerinde aylık olarak düzenli bir şekilde yapılan aylık olağan istişare toplantılarına bu ay Zeytinburnu Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği ev sahipliği yaptı.

Zeytinburnu Gökalp Mahallesinde bulunan Denek Merkezindeki istişare toplantısına, Dernek Başkanı Ahmet Metin Hayıroğlu, Dernek Başkan Yrd. Ve aynı zamanda Trabzonlular Vakıfı Başkanı Kamil Hayırlıoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri Cemal Kurşun, Ahmet Şahin, Fatih Furtun, Yusuf İslam, Haluk Ertürk ve Gençlik kolları Başkanı Süleyman Hilmi Hayıroğlu, Güngören Trabzonlular Dernek Başkanı İbrahim Yılmaz, Sultangazi Trabzonlular Dernek Başkanı Hasan Kul, Esenler Trabzonlular Dernek Başkanı Zeki Yılmaz, Bayrampaşa Trabzonlular Dernek Başkanı Mustafa Sarı, Bahçelievler Trabzonlular Dernek Başkanı ve Aynı zamanda İstanbul Muhtarlar Federasyon Başkanı Selami Aykut, Zeytinburnu Trabzonlular Maçka Akarsu Derneği Başkanı Ömer Yavuz, Güngören Trabzonlular Derneği Yönetim Kurulu üyesi Bülent Şişman, Sürmeneli Müteahhit Erol Öztürk katıldı.

Yapılan istişare toplantısında bu toplantıların düzenli olarak diğer derneklerinde katılımının sağlanarak yapılmasına karar verdi. Zeytinburnu Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet metin Hayıroğlu İstanbul Genelinde Trabzonluların bir çok STK’da olduğu gibi siyasette de temsili çok yüksek noktada fakat son 15 yıldır ilçemizde siyasette temsil bazında neredeyse hiç yokuz. Amacımız Nisan’da yapılacak Kongre sorası derneğimiz eki günlerdeki gibi ilçemizin en aktif derneklerinden biri haline getireceğiz. İnşallah ilçemizde her kesimde olduğu gibi artık Zeytinburnu’nda Trabzon’umuzu temsilde hak ettiği noktaya getireceğiz dedi.

Başkan Hayıroğlu, Tüm Trabzonlular Kültür ve Yardımlaşma Derneği olarak başta Zeytinburnu olmak üzere İstanbul’da yaşayan hemşerilerimizin Trabzonluların sesi olma gayreti içerisinde çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Türkiye genelinde kurulmuş Trabzonlu il dernekleri, İstanbul'da faaliyette olan Trabzon İl, İlçe dernekleri, Federasyon ve Konfederasyonları ile beraber onlarla diyalog içinde olarak Trabzon Sivil Toplum Kuruluşlarımızın Vizyonunu daha da yukarılara birlikte, taşımak için Trabzon’umuzun gücünü ve birlikteliğini daha çok ve etkin göstereceğiz. Dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.