SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan Huzurevi Sakinlerine Yemek

KÜLTÜR 21.03.2018 - 15:16, Güncelleme: 21.03.2018 - 15:16
 

İBB Başkanı Mevlüt Uysal'dan Huzurevi Sakinlerine Yemek

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerini yemekli programda ağırladı.

Zeytinburnu'daki 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa, Uysal, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve İstanbul genelindeki huzurevlerinde kalan 500'den fazla vatandaş katıldı. Yemekte konuşan Uysal, Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlı vatandaşların hayatlarını daha konforlu geçirmesi için her türlü hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Uysal, çocuklara, gençlere ve büyüklere hayatı severek ve zevk alarak yaşayabilecekleri ortam yaratmaya çalıştıklarını belirtti. Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, konuşmasının ardından huzurevlerinde kalanlar arasında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere kupalarını takdim etti. Program, sanatçı Zekai Tunca'nın verdiği konserle sona erdi.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Yaşlılar Haftası dolayısıyla huzurevi sakinlerini yemekli programda ağırladı.

Zeytinburnu'daki 1453 Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa, Uysal, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve İstanbul genelindeki huzurevlerinde kalan 500'den fazla vatandaş katıldı.

Yemekte konuşan Uysal, Büyükşehir Belediyesi olarak yaşlı vatandaşların hayatlarını daha konforlu geçirmesi için her türlü hizmeti vermeye çalıştıklarını söyledi. Uysal, çocuklara, gençlere ve büyüklere hayatı severek ve zevk alarak yaşayabilecekleri ortam yaratmaya çalıştıklarını belirtti.

Büyükşehir Belediye Başkanı Uysal, konuşmasının ardından huzurevlerinde kalanlar arasında yapılan yarışmalarda dereceye girenlere kupalarını takdim etti. Program, sanatçı Zekai Tunca'nın verdiği konserle sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.