SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Yusuf Üstündağ Sevenlerini yasa boğdu

KÜLTÜR 18.03.2018 - 22:23, Güncelleme: 18.03.2018 - 22:23
 

Yusuf Üstündağ Sevenlerini yasa boğdu

18 Kasım 2017 Tarihinde vefat eden Selahattin Üstündağ'ın ardından 4 ay sonra kardeşi Yusuf Üstündağ'da 73 yaşında hayata veda etti. Geride kalan kardeşlerden Zihni ve Yusuf Üstündağ Sevenlerini yasa boğdu

Aysel, Ali Rıza ve Zeki Üstündağ'ın babaları Yusuf Üstündağ, Şeker Hastalığına bağlı olarak gelişen enfeksiyonlardan dolayı bir süredir tedavi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden dolayı hayata veda etti. Kardeşleri, evlatları gibi 6 torunu da gözyaşları arasında dedelerine veda ettiler. 18 Mart Pazar günü Ataköy 5'inci kısım Camii'nde Yusuf Üstündağ için öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze öncesi aile fertleri taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Yusuf Üstündağ'ın naaşı Gümüşyaka Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah ( c.c. )'den rahmet tüm yakınlarına sabır dileriz. Merhumun Cenaze Namazına 23 ve 24 Dönem T.B.M.M milletvekili İbrahim Yiğit, Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, AK Parti Büyük Çekmece ilçe Başkanı İlker Gürbüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Fatih Mehmet Zehir, Ekrem Şerif İş, Şevket Adıgüzel ile Kaya Yüzüak , AK Parti Büyük Çekmece İlçe eski Başkanı Celal Babayiğit, İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve yardımcısı Dursun Eryıldız, CHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Mustafa Fazlıoğlu, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaç, Büyükçekmece AK Parti İlçe Meclis Üyeleri  Bedir Gürses, Mimar. Hasan Bacıoğlu ve Ertuğ Aydemir ile Erdal Sevimli, Zeytinburnu Belediye Meclis eski Üyeleri Yücel Akbal ve Sedat Topaloğlu, Galatasaraylı Sporcular Derneği Sicil Kurulu Başkanı Ercan ERGÜL, Zeytinburnu Belediyesi Başkan eski Yardımcısı Erol Dinçer, Üstündağ Ailesi, Topaloğlu Ailesi, ZeytinburnuSporlular Derneği eski Başkanları Yusuf Yalçın, Muhsin Koç  ve İsmet Üstündağ, Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatin Yanık, Cem Sarıkodal, Muharrem Pekeser, Semih Öztürk, Kağan Karabulut, Veli Çakçak, Alper Öztürk, Yahya Çevik, Alpay Kadir Koçan, Yaşar Özden, Coşkun Çevik, Cengiz Çevik, Mahmut Bağcı, Hüsnü Cemal Yangöz, Halil Usta, Ömer Faruk Tatlıcıoğlu, Yaşar Özel Sarayoğlu, Altınay Durmuş, " Tork Güvenlik" Murat Çar,  Mesut Tatlı, Fikret Danıyar, Ertan Şentürk, Hasan Özer , Hüseyin Özer, Vedat KOÇ, Hasan Basri, Mustafa Doğan, Hasan Soytürk, Azmi Zafer, Yusuf Ocakdan, Ali Bayer Yeşilören, Davut Bostan, Hürriyet Spor Kulüp Başkanı Rahmi Ekşi, İrfan Salihoğlu, Cemalettin Ağaoğlu,Volkan Fevzi Çankaya, Ali Rıza Atasoy, Cemalettin Atasoy, Dursun Ali Çebi, Yıldıray Kaleli, Cumali Duman, Şeref Meteoğlu, İhsan Mermeci Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Saadettin Sökmen, Metin Korkmaz, Ahmet Bayraktar, Eraydın Bayraktar, Erdinç Bayraktar, Salih Zeki Durmuşoğlu, Nafiz Yılmaz, Ali Osman Akçen, Engin Bayrak, Hasan Öztürk ve yüzlerce seveni katıldı.  ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ/ MEHMET ALPAY  
18 Kasım 2017 Tarihinde vefat eden Selahattin Üstündağ'ın ardından 4 ay sonra kardeşi Yusuf Üstündağ'da 73 yaşında hayata veda etti. Geride kalan kardeşlerden Zihni ve Yusuf Üstündağ Sevenlerini yasa boğdu

Aysel, Ali Rıza ve Zeki Üstündağ'ın babaları Yusuf Üstündağ, Şeker Hastalığına bağlı olarak gelişen enfeksiyonlardan dolayı bir süredir tedavi görüyordu. Tedavi gördüğü hastanede kalp yetmezliğinden dolayı hayata veda etti. Kardeşleri, evlatları gibi 6 torunu da gözyaşları arasında dedelerine veda ettiler.

18 Mart Pazar günü Ataköy 5'inci kısım Camii'nde Yusuf Üstündağ için öğle namazına müteakiben cenaze namazı kılındı. Cenaze öncesi aile fertleri taziyeleri kabul etti. Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Merhum Yusuf Üstündağ'ın naaşı Gümüşyaka Mezarlığı'ndaki aile kabristanlığında toprağa verildi. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhuma Allah ( c.c. )'den rahmet tüm yakınlarına sabır dileriz.

Merhumun Cenaze Namazına 23 ve 24 Dönem T.B.M.M milletvekili İbrahim Yiğit, Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil Emecan, AK Parti Büyük Çekmece ilçe Başkanı İlker Gürbüz ile Yönetim Kurulu Üyeleri'nden Fatih Mehmet Zehir, Ekrem Şerif İş, Şevket Adıgüzel ile Kaya Yüzüak , AK Parti Büyük Çekmece İlçe eski Başkanı Celal Babayiğit, İyi Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çelik ve yardımcısı Dursun Eryıldız, CHP Zeytinburnu İlçe eski Başkanı Mustafa Fazlıoğlu, İYİ Parti Beylikdüzü İlçe Başkan Yardımcısı Ahmet Ağaç, Büyükçekmece AK Parti İlçe Meclis Üyeleri  Bedir Gürses, Mimar. Hasan Bacıoğlu ve Ertuğ Aydemir ile Erdal Sevimli, Zeytinburnu Belediye Meclis eski Üyeleri Yücel Akbal ve Sedat Topaloğlu, Galatasaraylı Sporcular Derneği Sicil Kurulu Başkanı Ercan ERGÜL, Zeytinburnu Belediyesi Başkan eski Yardımcısı Erol Dinçer, Üstündağ Ailesi, Topaloğlu Ailesi, ZeytinburnuSporlular Derneği eski Başkanları Yusuf Yalçın, Muhsin Koç  ve İsmet Üstündağ, Ahde Vefa Derneği Başkanı Metin Şengöz ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Fatin Yanık, Cem Sarıkodal, Muharrem Pekeser, Semih Öztürk, Kağan Karabulut, Veli Çakçak, Alper Öztürk, Yahya Çevik, Alpay Kadir Koçan, Yaşar Özden, Coşkun Çevik, Cengiz Çevik, Mahmut Bağcı, Hüsnü Cemal Yangöz, Halil Usta, Ömer Faruk Tatlıcıoğlu, Yaşar Özel Sarayoğlu, Altınay Durmuş, " Tork Güvenlik" Murat Çar,  Mesut Tatlı, Fikret Danıyar, Ertan Şentürk, Hasan Özer , Hüseyin Özer, Vedat KOÇ, Hasan Basri, Mustafa Doğan, Hasan Soytürk, Azmi Zafer, Yusuf Ocakdan, Ali Bayer Yeşilören, Davut Bostan, Hürriyet Spor Kulüp Başkanı Rahmi Ekşi, İrfan Salihoğlu, Cemalettin Ağaoğlu,Volkan Fevzi Çankaya, Ali Rıza Atasoy, Cemalettin Atasoy, Dursun Ali Çebi, Yıldıray Kaleli, Cumali Duman, Şeref Meteoğlu, İhsan Mermeci Lisesi Mezunları Dernek Başkanı Saadettin Sökmen, Metin Korkmaz, Ahmet Bayraktar, Eraydın Bayraktar, Erdinç Bayraktar, Salih Zeki Durmuşoğlu, Nafiz Yılmaz, Ali Osman Akçen, Engin Bayrak, Hasan Öztürk ve yüzlerce seveni katıldı. 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ/ MEHMET ALPAY

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.