SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Haluk Ündeğer İlkokulunda 'Ben Ne Kadarım Projesine' büyük ilgi

KÜLTÜR 16.03.2018 - 10:21, Güncelleme: 16.03.2018 - 10:21
 

Haluk Ündeğer İlkokulunda 'Ben Ne Kadarım Projesine' büyük ilgi

Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu Müdürü, Yardımcıları, öğretmenleri ve okul aile birliği el ele vererek bir ilke imza attılar.

Eko Proje kapsamı olarak değişik bir fikir üreten öğretmenler ve 40 sınıfın öğrenciler el ele vererek " Ben Ne Kadarım " diyerek bir tanesi okul bahçesinde olmak üzere okul zemin katını gerçek boyutlarda hayvan şekilleriyle süslediler. Toplamda 53 Hayvan türünden gelen bu çalışmaların özelliği " Ben Ne Kadarım " özelliğini taşıyordu. Zira yoğun emeklerle hazırlanan hayvanların boyutları gerçek ölçü boyutlarına göre yapılmıştı. HANGİ HAYVANLAR DEĞERLENDİRİLDİ. Penguen, At, Leylek, Keçi, Çita, Sırtlan, Kurt, Ay Balığı, Panda, Lemur, Beyaz Ayı, Zebra, Fil, Leopar, Geyik, Flamingo, Fok Balığı, Koala, Tavus Kuşu, Kılıç Balığı, Boz Ayı, Tilki, Goril, Dağ Keçisi, Kapibara, Köpek Balığı, Zürafa, Albatros, Deve Kuşu, Deniz Kaplumbağası, Yunus Balığı, Aye-Aye, Kokado Papağanı, Macaw Papağanı, Kangru, Kartal, ( Papir ) Karınca  Yiyen, Tukan, Armadillo, Keklik, Sincap, Akrep, Siyah Akrep, Fare, Bülbül, Ornitorenk, Kirpi, Gergedan Böceği, Jako Papağanı, Ceylan, Ördek, Yunus Balığı ve Balina ( Okul Bahçesi Zeminine Çizilmiş Olarak ) 53 adet hayvan birebir boyutları ile yapılmıştı. Keçe, Peluş,  Branda, pamuk, miflon, karton ve benzeri mamüllerin kullanılması, öğrencilerin bizzat hayvanları kendi renklerine göre renklendirmeleri, projeyi daha da mükemmel hale getirmiş oldu. ÖĞRETMENLER DE EL ELE VERDİLER. Okul Müdürü Hasan AKSOY, yardımcısı İsmail ZEYBEK ve Aysun GÜMÜŞ,, Proje Öğretmenleri Hasan Ali BAŞYURT, Emine YILMAZ, İlknur TOPRAK, Gülden MUTLU ve Esra Şahin YURTERİ çalışmaları görselliğe dönüştürürken diğer öğretmenler Işıl KÖKTÜRK, Yeliz KAYHAN, Didem KORKMAZ, Aylin BAYRAM, Bilge Akıl ÖCALAN, Serap TAŞÇI, Alev BİLEN, Selma ŞAHİN, Mediha DİNÇYÜREK, Türker GÜÇLÜ, Mustafa Aydın ESE, Nermin ER, Nimet ÖKSÜZ, Arzu ÖZSOY, Halit ACAR, Mustafa YAMAK, Gökay KILIÇARSLAN, Önder ERKAN, Bahattin HAZAR, Hasan Ali ÇİFTER, Yasemin Şen İLİKÇİ, Şükrü İÇ, Recep OKTAY, Ayla MERCAN, Sultan PULAT, Hülya ATAY, Sultan ERBAY, Cemile ŞENER, Murat KIR, Niyetullah TAŞ, Seçil ÜNLÜ, Nuray ÖNER, Pınar AÇAR, Şiir ÇAY, Nazlı AKIN, Merve Merage AKARCA, Muhsin GÜLOĞLU, Elif ÜNVER, Hasan BARAN, Atgül GÜLER, Ayşenur ÖNEN, Gülçin GÜROĞLU, Elif YILMAZ, Fatma ÖZDEMİR, Bilal AKGÖK, Burcu ÖNAL, Ayça YILDIRIM ve Fahri SEÇER de " Ben Ne Kadarım " projesinde 40 sınıf öğrencileri ile tam 40 hayvanı bire bir boyutlarında büyük emekler ile şekillendirirken 13 hayvanı da yine bire bir ölçümlerdeki fotoğrafları görselliğe sundular." Ben Ne kadarım " projesiyle öğrencilere hayvan merakı ve sevgisi aşılayan okul yönetimi, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği Başkanı Serkan SERBEST ile muhasip Nevzat İNCE,  Nisan ayı sonlarına doğru " Hayvan Sevgisi ve Farkındalığı " projesi çalışmalarını gerçekleştirme hazırlıklarına başlıyorlar. MEHMET ALPAY
Zeytinburnu Haluk Ündeğer İlkokulu Müdürü, Yardımcıları, öğretmenleri ve okul aile birliği el ele vererek bir ilke imza attılar.

Eko Proje kapsamı olarak değişik bir fikir üreten öğretmenler ve 40 sınıfın öğrenciler el ele vererek " Ben Ne Kadarım " diyerek bir tanesi okul bahçesinde olmak üzere okul zemin katını gerçek boyutlarda hayvan şekilleriyle süslediler. Toplamda 53 Hayvan türünden gelen bu çalışmaların özelliği " Ben Ne Kadarım " özelliğini taşıyordu. Zira yoğun emeklerle hazırlanan hayvanların boyutları gerçek ölçü boyutlarına göre yapılmıştı.

HANGİ HAYVANLAR DEĞERLENDİRİLDİ.

Penguen, At, Leylek, Keçi, Çita, Sırtlan, Kurt, Ay Balığı, Panda, Lemur, Beyaz Ayı, Zebra, Fil, Leopar, Geyik, Flamingo, Fok Balığı, Koala, Tavus Kuşu, Kılıç Balığı, Boz Ayı, Tilki, Goril, Dağ Keçisi, Kapibara, Köpek Balığı, Zürafa, Albatros, Deve Kuşu, Deniz Kaplumbağası, Yunus Balığı, Aye-Aye, Kokado Papağanı, Macaw Papağanı, Kangru, Kartal, ( Papir ) Karınca  Yiyen, Tukan, Armadillo, Keklik, Sincap, Akrep, Siyah Akrep, Fare, Bülbül, Ornitorenk, Kirpi, Gergedan Böceği, Jako Papağanı, Ceylan, Ördek, Yunus Balığı ve Balina ( Okul Bahçesi Zeminine Çizilmiş Olarak ) 53 adet hayvan birebir boyutları ile yapılmıştı. Keçe, Peluş,  Branda, pamuk, miflon, karton ve benzeri mamüllerin kullanılması, öğrencilerin bizzat hayvanları kendi renklerine göre renklendirmeleri, projeyi daha da mükemmel hale getirmiş oldu.

ÖĞRETMENLER DE EL ELE VERDİLER.

Okul Müdürü Hasan AKSOY, yardımcısı İsmail ZEYBEK ve Aysun GÜMÜŞ,, Proje Öğretmenleri Hasan Ali BAŞYURT, Emine YILMAZ, İlknur TOPRAK, Gülden MUTLU ve Esra Şahin YURTERİ çalışmaları görselliğe dönüştürürken diğer öğretmenler Işıl KÖKTÜRK, Yeliz KAYHAN, Didem KORKMAZ, Aylin BAYRAM, Bilge Akıl ÖCALAN, Serap TAŞÇI, Alev BİLEN, Selma ŞAHİN, Mediha DİNÇYÜREK, Türker GÜÇLÜ, Mustafa Aydın ESE, Nermin ER, Nimet ÖKSÜZ, Arzu ÖZSOY, Halit ACAR, Mustafa YAMAK, Gökay KILIÇARSLAN, Önder ERKAN, Bahattin HAZAR, Hasan Ali ÇİFTER, Yasemin Şen İLİKÇİ, Şükrü İÇ, Recep OKTAY, Ayla MERCAN, Sultan PULAT, Hülya ATAY, Sultan ERBAY, Cemile ŞENER, Murat KIR, Niyetullah TAŞ, Seçil ÜNLÜ, Nuray ÖNER, Pınar AÇAR, Şiir ÇAY, Nazlı AKIN, Merve Merage AKARCA, Muhsin GÜLOĞLU, Elif ÜNVER, Hasan BARAN, Atgül GÜLER, Ayşenur ÖNEN, Gülçin GÜROĞLU, Elif YILMAZ, Fatma ÖZDEMİR, Bilal AKGÖK, Burcu ÖNAL, Ayça YILDIRIM ve Fahri SEÇER de " Ben Ne Kadarım " projesinde 40 sınıf öğrencileri ile tam 40 hayvanı bire bir boyutlarında büyük emekler ile şekillendirirken 13 hayvanı da yine bire bir ölçümlerdeki fotoğrafları görselliğe sundular." Ben Ne kadarım " projesiyle öğrencilere hayvan merakı ve sevgisi aşılayan okul yönetimi, öğretmenleri ve Okul Aile Birliği Başkanı Serkan SERBEST ile muhasip Nevzat İNCE,  Nisan ayı sonlarına doğru " Hayvan Sevgisi ve Farkındalığı " projesi çalışmalarını gerçekleştirme hazırlıklarına başlıyorlar.

MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.