SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bulgar Televizyonu Irkçılık ve Erdoğan Düşmanlığı yaptı

KÜLTÜR 14.03.2018 - 08:27, Güncelleme: 14.03.2018 - 08:27
 

Bulgar Televizyonu Irkçılık ve Erdoğan Düşmanlığı yaptı

Bulgar BTV Televizyonu, Bulgaristan göçmeni kardeşlerimizin yaşadığı Telsiz Mahallesinde ki Kentsel dönüşüm sorununu gündeme taşımak istedi fakat gündeme taşırken Akıl almaz bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yaptı.

Telsiz Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm süreci güç geçtikçe farklı platformlara kaymaya devam ediyor. Zeytinburnu Belediyesi İki yıl önce Telsiz’de örnek bir Kentsel Dönüşüm projesi için kolları sıvadı. Mülk sahipleriyle yaklaşık iki yıl süren görüşmelerde yeterli çoğunluk sağlanmadı. Bazı daire sahipleri kâr değil zarar ederiz deyince 300 daire sahibi için büyük bir kriz başladı. Bu aşamada binalardan Örnekler (Karot)  alındı tam 50 binaya çürük raporu çıktı belediyeyle başlayan kentsel dönüşüm pazarlığı bazı daire sahiplerine inadı yüzünden rafa kalktı ama 50 bina için yıkım kararı çıkarılmıştı. Belediye ise projeyi sonlandırdı. Planları eski haline getirdi. Ve Mahallede yıkım başladı. Yıkımın başlamasıyla birlikte Mahalle sakinleride yıkıma karşı tepki göstermeye başladılar. Mahalle sakinleri arasında Bulgaristan göçmeni kardeşlerimizde vardı. Bunlar burada yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili Konsolosluklarına bilgi verdiler. Konsoloslukta bu mağduriyeti gündeme taşımak için BTV televizyonunu yönlendirdi. BTV Ekibi Telsiz Mahallesine gelerek vatandaşlarla röportaj yaptılar. BTV Televizyonuna Özgür Terzi ve Mustafa Rasim röportaj verdi. Özgür Terzi röportajında altını çizerek bu mağduriyetimizde Cumhurbaşkanımızın haberi yok. Sesimizi ona duyurmak istiyoruz. İnanıyoruz ki sesimizi ona duyurabilsek bizim mağduriyetimizi çözecektir dedi. Altı çizilen bu cümlelere rağmen Bulgar BTV Ekibi haberini Erdoğan düşmanlığı üzerine hazırladı. Erdoğan İstanbul Zeytinburnu’nda ki Gurbetçileri kendisine oy vermedikleri için sokağa atıyor, Çünkü eşlerinin başı açık gibi saçma sapan yalan cümlelerle Kentsel Dönüşüm mağduriyetini ırkçılığa dönüştürdü.  Haberi izleyen Özgür Terzi neye uğradığını şaşardı. Gazetemize konuyla ilgili açıklama yapan Kazlıçeşme Mahallesi Muhtar Adayı Özgür Terzi Kesinlikle böyle bir röportaj vermediklerini Bulgar Televizyonunu vatandaşı mağduriyeti üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve Irkçılık yaptığı söyledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Bulgar BTV Televizyonu, Bulgaristan göçmeni kardeşlerimizin yaşadığı Telsiz Mahallesinde ki Kentsel dönüşüm sorununu gündeme taşımak istedi fakat gündeme taşırken Akıl almaz bir şekilde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı yaptı.

Telsiz Mahallesindeki Kentsel Dönüşüm süreci güç geçtikçe farklı platformlara kaymaya devam ediyor. Zeytinburnu Belediyesi İki yıl önce Telsiz’de örnek bir Kentsel Dönüşüm projesi için kolları sıvadı. Mülk sahipleriyle yaklaşık iki yıl süren görüşmelerde yeterli çoğunluk sağlanmadı. Bazı daire sahipleri kâr değil zarar ederiz deyince 300 daire sahibi için büyük bir kriz başladı. Bu aşamada binalardan Örnekler (Karot)  alındı tam 50 binaya çürük raporu çıktı belediyeyle başlayan kentsel dönüşüm pazarlığı bazı daire sahiplerine inadı yüzünden rafa kalktı ama 50 bina için yıkım kararı çıkarılmıştı. Belediye ise projeyi sonlandırdı. Planları eski haline getirdi. Ve Mahallede yıkım başladı. Yıkımın başlamasıyla birlikte Mahalle sakinleride yıkıma karşı tepki göstermeye başladılar.

Mahalle sakinleri arasında Bulgaristan göçmeni kardeşlerimizde vardı. Bunlar burada yaşadıkları mağduriyetlerle ilgili Konsolosluklarına bilgi verdiler. Konsoloslukta bu mağduriyeti gündeme taşımak için BTV televizyonunu yönlendirdi. BTV Ekibi Telsiz Mahallesine gelerek vatandaşlarla röportaj yaptılar. BTV Televizyonuna Özgür Terzi ve Mustafa Rasim röportaj verdi. Özgür Terzi röportajında altını çizerek bu mağduriyetimizde Cumhurbaşkanımızın haberi yok. Sesimizi ona duyurmak istiyoruz. İnanıyoruz ki sesimizi ona duyurabilsek bizim mağduriyetimizi çözecektir dedi.

Altı çizilen bu cümlelere rağmen Bulgar BTV Ekibi haberini Erdoğan düşmanlığı üzerine hazırladı. Erdoğan İstanbul Zeytinburnu’nda ki Gurbetçileri kendisine oy vermedikleri için sokağa atıyor, Çünkü eşlerinin başı açık gibi saçma sapan yalan cümlelerle Kentsel Dönüşüm mağduriyetini ırkçılığa dönüştürdü. 

Haberi izleyen Özgür Terzi neye uğradığını şaşardı. Gazetemize konuyla ilgili açıklama yapan Kazlıçeşme Mahallesi Muhtar Adayı Özgür Terzi Kesinlikle böyle bir röportaj vermediklerini Bulgar Televizyonunu vatandaşı mağduriyeti üzerinden Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığı ve Irkçılık yaptığı söyledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.