SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Tramvay raydan çıktı! İETT ücretsiz sefer başlattı

KÜLTÜR 12.03.2018 - 22:19, Güncelleme: 12.03.2018 - 22:19
 

Tramvay raydan çıktı! İETT ücretsiz sefer başlattı

Topkapı-Habipler hattında bir tramvay raydan çıktı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken, İETT hat üzerinde 10 otobüsle ücretsiz sefer yapmaya başladı.

Topkapı- Habipler tramvay hattındaki teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor. Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, Topkapı-Habipler tramvay hattının Ali Fuat Başgil ve Topkapı bölgelerinde teknik arıza meydana geldiği belirtildi. Arıza nedeniyle seferlerin durduğu aktarılan açıklamada, yolcuların İETT'den talep edildiği duyuruldu.OTOBÜSLER ÜCRETSİZ SEFER YAPACAKİETT'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Topkapı -Habipler Tramvay hattında Şehitlik Durağı' da raydan çıkan tramvay sonrasında mağduriyetin giderilebilmesi amacıyla 10 aracımız ücretsiz olarak hizmet vermeye başlamıştır." denildi.
Topkapı-Habipler hattında bir tramvay raydan çıktı. Kaza nedeniyle seferler durdurulurken, İETT hat üzerinde 10 otobüsle ücretsiz sefer yapmaya başladı.
Topkapı- Habipler tramvay hattındaki teknik arıza nedeniyle seferler yapılamıyor. Metro İstanbul'un Twitter hesabından yapılan açıklamada, Topkapı-Habipler tramvay hattının Ali Fuat Başgil ve Topkapı bölgelerinde teknik arıza meydana geldiği belirtildi. Arıza nedeniyle seferlerin durduğu aktarılan açıklamada, yolcuların İETT'den talep edildiği duyuruldu.

OTOBÜSLER ÜCRETSİZ SEFER YAPACAK

İETT'nin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Topkapı -Habipler Tramvay hattında Şehitlik Durağı' da raydan çıkan tramvay sonrasında mağduriyetin giderilebilmesi amacıyla 10 aracımız ücretsiz olarak hizmet vermeye başlamıştır." denildi.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.