SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Özel BULVAR DİŞ Polikliniği Hizmetinizde

KÜLTÜR 07.03.2018 - 07:54, Güncelleme: 07.03.2018 - 07:54
 

Özel BULVAR DİŞ Polikliniği Hizmetinizde

İki genç Diş Hekimi Mehmet Karakurt ve Burhan Mollamusa Zeytinburnu Bulvar Caddesinde Özel Bulvar Diş Polikliniğini sizlerin hizmetine sundu.

Özel Bulvar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  açılış kurdelesini Mehmet Akay Hocaefendinin yaptığı duanın ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çekik, Meclis eski Üyeleri Hüsnü Ünver ile Yaşar Demirkan, Taş Cami İmam Hatibi Mehmet Akay, Diş Hekimleri Burhan Mollamusa ve Mehmet Karakurt birlikte kesti. Açılışın ardından Gazetemize özel açıklama yapan Genç Dişhekimleri, Mesleğinize  başladığımız günden bu yana hastalarımıza çok kaliteli bir hizmet sunmaya çalıştık. Bugün burada kaliteli bir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak için titizlikle kurduğumuz kliniğimizin açılışın yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Diş tedavisi oldukça hassas ve zor bir işlemdir. Birçoğumuzda dişçi korkusu vardır. Biz kliniğimizi tasarlarken hem hastalarımızın hem hekimlerimizin konforunu düşündük. İstedik ki hastalarımız tüm korkularını geride bırakıp rahat, güler yüzlü bir ortamda tedavilerini yaptırabilsin. Polikliniğimiz bünyesinde Çocuk Diş Tedavileri, Ortodonti (Tel Tedavisi) İmplant Tedavisi, Zirkonyum ve Estetik Tedaviler, Lamine Diş (Yaprak Porselen)  Diş Eti Tedavisi, Diş Beyazlatma hizmetlerimiz mevcuttur. Kliniğimizde diş tedavisi ile alakalı en son teknolojik aletleri hastalarımızın  hizmetine sunduk dediler. Açılışa özel davetlilere ikramlar yapıldı. Deil Hekimleri tarafından ağız ve diş sağlığı hakkında önemli püf noktaları verildi. Bulvar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Kurucu Hekimlerinden Diş Hekimi Mehmet Karakur Hatay doğumlu İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun... Yine Kendisi gibi İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Mezunu Burhan Mollamusa... Çapa Tıp Fakültesi Diş Hekimliği mezunu olan İki başarılı Diş Hekimimiz birlikte Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesi Numara 49' da Özel Bulvar Diş Kliniğinin sizlerin hizmetine sundu.. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İki genç Diş Hekimi Mehmet Karakurt ve Burhan Mollamusa Zeytinburnu Bulvar Caddesinde Özel Bulvar Diş Polikliniğini sizlerin hizmetine sundu.

Özel Bulvar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği  açılış kurdelesini Mehmet Akay Hocaefendinin yaptığı duanın ardından Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı Ahmet Çekik, Meclis eski Üyeleri Hüsnü Ünver ile Yaşar Demirkan, Taş Cami İmam Hatibi Mehmet Akay, Diş Hekimleri Burhan Mollamusa ve Mehmet Karakurt birlikte kesti.

Açılışın ardından Gazetemize özel açıklama yapan Genç Dişhekimleri, Mesleğinize  başladığımız günden bu yana hastalarımıza çok kaliteli bir hizmet sunmaya çalıştık. Bugün burada kaliteli bir ağız ve diş sağlığı hizmeti sunmak için titizlikle kurduğumuz kliniğimizin açılışın yapmaktan gurur ve mutluluk duyuyoruz. Diş tedavisi oldukça hassas ve zor bir işlemdir. Birçoğumuzda dişçi korkusu vardır. Biz kliniğimizi tasarlarken hem hastalarımızın hem hekimlerimizin konforunu düşündük. İstedik ki hastalarımız tüm korkularını geride bırakıp rahat, güler yüzlü bir ortamda tedavilerini yaptırabilsin. Polikliniğimiz bünyesinde Çocuk Diş Tedavileri, Ortodonti (Tel Tedavisi) İmplant Tedavisi, Zirkonyum ve Estetik Tedaviler, Lamine Diş (Yaprak Porselen)  Diş Eti Tedavisi, Diş Beyazlatma hizmetlerimiz mevcuttur. Kliniğimizde diş tedavisi ile alakalı en son teknolojik aletleri hastalarımızın  hizmetine sunduk dediler.

Açılışa özel davetlilere ikramlar yapıldı. Deil Hekimleri tarafından ağız ve diş sağlığı hakkında önemli püf noktaları verildi. Bulvar Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniğinin Kurucu Hekimlerinden Diş Hekimi Mehmet Karakur Hatay doğumlu İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Diş Hekimliği Fakültesinden mezun... Yine Kendisi gibi İstanbul Üniversitesi Çapa Tıp Fakültesi Mezunu Burhan Mollamusa... Çapa Tıp Fakültesi Diş Hekimliği mezunu olan İki başarılı Diş Hekimimiz birlikte Zeytinburnu 58.Bulvar Caddesi Numara 49' da Özel Bulvar Diş Kliniğinin sizlerin hizmetine sundu..

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.