SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Nuripaşa Mahallesinde torbacılara operasyon

KÜLTÜR 04.03.2018 - 17:59, Güncelleme: 04.03.2018 - 17:59
 

Nuripaşa Mahallesinde torbacılara operasyon

Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü asayiş büro amirliği ekipleri Nuripaşa Mahallesinde yaptığı takip sonucu uyuşturucu madde satan İ.F ve T.K isimli şahısları suçüstü yakaladı.

Geçen hafta Çırpıcı Mahallesinde torbacıları kıskıvrak yakalayan Zeytinburnu Emniyeti Asayiş büro ekipleri bu kez Nuripaşa Mahallesinde uyuşturucu madde satan iki şahsı fiziki takibe aldı. 03.03.2018 Saat: 23.00 Nuripaşa Mah. 65/C Sokakta Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile alakalı yapılan çalışmalarda bahse konu ikamette İ.F isimli sahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde gelen istihbarı bilgiler neticesinde bahse konu ikamet çevresinde Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak gerekli emniyet tedbirleri alınarak beklemeye başlanıldı. Bir müddet sonra bina giriş kapısından girip yaklaşık 2 -3 dakika sonra çıkan T.K isimli şahıs fiziki takibe alınarak şahıs 65/2 Sokak üzerinde durdurularak üst aramaları yapıldı. Yapılan arama sonucunda şahısların üzerinde, 9.15 gr eroin maddesi bulundu. Şahısla yapılan görüşmede maddeyi İ.F isimli şahısın ikametine girerek 300 TL karşılığında aldığını beyan etmesi üzerine alınan ikamet arama kararına istinaden ikamette yapılan arama neticesinde 5 kilo 802 Gr gelen metanfetamin Ham Maddesi ve Bileşenleri ele geçirildi. Şahıslar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra haklarında işlem yapılmak üzere Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL 
Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü asayiş büro amirliği ekipleri Nuripaşa Mahallesinde yaptığı takip sonucu uyuşturucu madde satan İ.F ve T.K isimli şahısları suçüstü yakaladı.

Geçen hafta Çırpıcı Mahallesinde torbacıları kıskıvrak yakalayan Zeytinburnu Emniyeti Asayiş büro ekipleri bu kez Nuripaşa Mahallesinde uyuşturucu madde satan iki şahsı fiziki takibe aldı. 03.03.2018 Saat: 23.00 Nuripaşa Mah. 65/C Sokakta Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak Uyuşturucu Madde İmal ve Ticareti ile alakalı yapılan çalışmalarda bahse konu ikamette İ.F isimli sahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı yönünde gelen istihbarı bilgiler neticesinde bahse konu ikamet çevresinde Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekipler olarak gerekli emniyet tedbirleri alınarak beklemeye başlanıldı.

Bir müddet sonra bina giriş kapısından girip yaklaşık 2 -3 dakika sonra çıkan T.K isimli şahıs fiziki takibe alınarak şahıs 65/2 Sokak üzerinde durdurularak üst aramaları yapıldı. Yapılan arama sonucunda şahısların üzerinde, 9.15 gr eroin maddesi bulundu.

Şahısla yapılan görüşmede maddeyi İ.F isimli şahısın ikametine girerek 300 TL karşılığında aldığını beyan etmesi üzerine alınan ikamet arama kararına istinaden ikamette yapılan arama neticesinde 5 kilo 802 Gr gelen metanfetamin Ham Maddesi ve Bileşenleri ele geçirildi.

Şahıslar sağlık kontrolünden geçirildikten sonra haklarında işlem yapılmak üzere Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğüne götürüldü.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.