SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nun "En Güzel" Proje Açılışları Başlıyor!

KÜLTÜR 01.03.2018 - 14:11, Güncelleme: 01.03.2018 - 14:11
 

Zeytinburnu'nun "En Güzel" Proje Açılışları Başlıyor!

Zeytinburnu’nda yapımı tamamlanan sosyal, kültürel ve sportif alanların açılış törenleri başlıyor."Çok Güzel Oldu!" ve "Çok Güzel Olacak!" sloganıyla 10 hafta boyunca devam edecek açılışlarda her hafta yeni bir yatırım alanının açılış ve temel atma töreni yapılacak.

Nisan 2016'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle açılışı gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif alanların ikinci etap çalışmalarına aralıksız devam eden Zeytinburnu Belediyesi, yapımı tamamlanan 15 yatırım projesinin açılışına ve inşası devam eden 7 projenin temel atma törenine başlıyor. İlk açılış 2 Mart Cuma günü saat 15.00'da Beştelsiz Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi ile başlayacak. Sonraki haftalarda ise Merkezefendi Yüzme Havuzu, Bilgi Evi, Muhtarlık Binası, Sağlık Ocağı ve Otoparkı, Belgradkapı Sosyal Tesisleri, Yeryüzü Doktorları Binası, Hasan Doğan Spor Tesisi, Merkezefendi Şehir Kütüphanesi, Seyyidnizam Kütüphanesi, Zeytinburnu Müftülüğü, Bozkurt Camii, Süleyman Çetinsaya Camii, Sultan Murad Camii Meydan Düzenlemesi, Kızılay Binası, Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Öğrenci Yurdu ve Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası'nın açılış töreni gerçekleştirilecek. Açılışlarla eş zamanlı olarak ise Zeytinburnu Buz Pisti, Sümer Mahallesi Kubbeli Camii, Konyalı Camii, Yedikule Göğüs Hastanesi Mescidi, Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu, Fatma Süslügil İlkokulu ve Ayhan Şahenk Ortaokulu ve Gençlik Merkezi'nin temel atma törenleri gerçekleştirilecek. En son açılış ise 20 senedir devam eden ve artık tamamlanan Zeytinburnu'nun en büyük projesi, İstanbul'un ise kültürel ve tarihi turizmine yeni bir boyut kazandıracak Kültür Vadisi'nde yapılacak. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu’nda yapımı tamamlanan sosyal, kültürel ve sportif alanların açılış törenleri başlıyor."Çok Güzel Oldu!" ve "Çok Güzel Olacak!" sloganıyla 10 hafta boyunca devam edecek açılışlarda her hafta yeni bir yatırım alanının açılış ve temel atma töreni yapılacak.

Nisan 2016'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teşrifleriyle açılışı gerçekleştirilen sosyal, kültürel ve sportif alanların ikinci etap çalışmalarına aralıksız devam eden Zeytinburnu Belediyesi, yapımı tamamlanan 15 yatırım projesinin açılışına ve inşası devam eden 7 projenin temel atma törenine başlıyor.

İlk açılış 2 Mart Cuma günü saat 15.00'da Beştelsiz Yüzme Havuzu ve Spor Tesisi ile başlayacak. Sonraki haftalarda ise Merkezefendi Yüzme Havuzu, Bilgi Evi, Muhtarlık Binası, Sağlık Ocağı ve Otoparkı, Belgradkapı Sosyal Tesisleri, Yeryüzü Doktorları Binası, Hasan Doğan Spor Tesisi, Merkezefendi Şehir Kütüphanesi, Seyyidnizam Kütüphanesi, Zeytinburnu Müftülüğü, Bozkurt Camii, Süleyman Çetinsaya Camii, Sultan Murad Camii Meydan Düzenlemesi, Kızılay Binası, Semiha Ayverdi Anadolu Lisesi ve Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Zeytinburnu Öğrenci Yurdu ve Zeytinburnu Belediyesi Başkanlık Binası'nın açılış töreni gerçekleştirilecek. Açılışlarla eş zamanlı olarak ise Zeytinburnu Buz Pisti, Sümer Mahallesi Kubbeli Camii, Konyalı Camii, Yedikule Göğüs Hastanesi Mescidi, Zeytinburnu Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Yurdu, Fatma Süslügil İlkokulu ve Ayhan Şahenk Ortaokulu ve Gençlik Merkezi'nin temel atma törenleri gerçekleştirilecek.

En son açılış ise 20 senedir devam eden ve artık tamamlanan Zeytinburnu'nun en büyük projesi, İstanbul'un ise kültürel ve tarihi turizmine yeni bir boyut kazandıracak Kültür Vadisi'nde yapılacak.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.