SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Mardinlilerden Başkan Yrd. Gökhan Kasap’a taziye ziyareti

KÜLTÜR 23.02.2018 - 10:40, Güncelleme: 23.02.2018 - 10:40
 

Mardinlilerden Başkan Yrd. Gökhan Kasap’a taziye ziyareti

Midyat İşadamları Dernek Başkanı Abdulhakim Kaya’nın koordinesinde İstanbul’da ki Mardin Dernek Başkanları Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap’ı makamında ziyaret ederek taziyede bulundular.

Midyat İşadamları Dernek Başkanı Abdulhakim Kaya’nın koordinesinde İstanbul’da ki Mardin Dernek Başkanları, Midyat iş adamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, Zeytinburnu Nusaybin Dernek Başkanı Enver Akdeniz, Midyat Ortaca Derneği Başkanı Suphi Aslan, Esenler Mardin Dernek başkanı Av Mehmet Rıdvan Arslan, Zeytinburnu Mardin Dernek Başkanı Tuncay Akalp, İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı Kemal Dündar, Yönetim kurulu Cazım Bilgin, Mehmet Beşir Sağlamer, Hakkı Ertunç, Tarık Ziya Arslan, Hüsamettin Akbulut, Ayhan Eroğlu, Dernek Yöneticisi Hacı cemil Doğanay bir süre önce Babaannesini kaybeden Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap’a taziye ziyaretinde bulundular. Ziyarette kısa bir konuşma yapan Midyat İşadamları Dernek Başkanı Abdulhakim Kaya, Mardinliler olarak İstanbul’da 43 derneğimiz bulunmaktadır. Zeytinburnu’nda ise 7 Derneğimiz var. Bizlerin her daim yanında olan Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap ve Belediyemize teşekkür ediyorum. Bizlerde bu acı gününde Başkan Yrd. Gökhan Kasap’ın yanındayız. Taziye ziyaretine geldik. Rabbim nasip etti. Merhume Hacı Annemizin cenazesine de katıldık. Mekanı cennet olsun. Geride kalan tüm yakınlarına sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz dedi.  Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap ise; Mardin Dernek başkanlarına taziye ziyaretinde dolayı teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Midyat İşadamları Dernek Başkanı Abdulhakim Kaya’nın koordinesinde İstanbul’da ki Mardin Dernek Başkanları Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap’ı makamında ziyaret ederek taziyede bulundular.

Midyat İşadamları Dernek Başkanı Abdulhakim Kaya’nın koordinesinde İstanbul’da ki Mardin Dernek Başkanları, Midyat iş adamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, Zeytinburnu Nusaybin Dernek Başkanı Enver Akdeniz, Midyat Ortaca Derneği Başkanı Suphi Aslan, Esenler Mardin Dernek başkanı Av Mehmet Rıdvan Arslan, Zeytinburnu Mardin Dernek Başkanı Tuncay Akalp, İstanbul Mardinliler Dernek Başkanı Kemal Dündar, Yönetim kurulu Cazım Bilgin, Mehmet Beşir Sağlamer, Hakkı Ertunç, Tarık Ziya Arslan, Hüsamettin Akbulut, Ayhan Eroğlu, Dernek Yöneticisi Hacı cemil Doğanay bir süre önce Babaannesini kaybeden Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap’a taziye ziyaretinde bulundular.

Ziyarette kısa bir konuşma yapan Midyat İşadamları Dernek Başkanı Abdulhakim Kaya, Mardinliler olarak İstanbul’da 43 derneğimiz bulunmaktadır. Zeytinburnu’nda ise 7 Derneğimiz var. Bizlerin her daim yanında olan Zeytinburnu Belediye Başkanımız Murat Aydın, Başkan Yrd. Gökhan Kasap ve Belediyemize teşekkür ediyorum. Bizlerde bu acı gününde Başkan Yrd. Gökhan Kasap’ın yanındayız. Taziye ziyaretine geldik. Rabbim nasip etti. Merhume Hacı Annemizin cenazesine de katıldık. Mekanı cennet olsun. Geride kalan tüm yakınlarına sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz dedi.  Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap ise; Mardin Dernek başkanlarına taziye ziyaretinde dolayı teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.