SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun Asbest sonuçları açıklandı

KÜLTÜR 21.02.2018 - 19:11, Güncelleme: 21.02.2018 - 19:11
 

Abdi İpekçi Spor Salonu'nun Asbest sonuçları açıklandı

Zeytinburnu Belediyesi, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan incelemede asbeste rastlanmadığını ve bölgede sağlık açısından hiçbir tehlike bulunmadığını açıkladı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda asbeste rastlandığı iddiaları ile ilgili yapılan açıklamada, "Yıkım kararı verilen Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yıkımdan önce ön inceleme yapılmış ve asbest rastlanmadığı için çalışmalar başlamıştır. Tesiste asbest bulunduğu yönünde söylenti çıkınca kamuoyunu rahatlatmak ve vatandaşlarımızın güvenliğinden emin olmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından lisanslı bir firmadan konuyla ilgili rapor istenmiştir. Uzmanların alandan aldığı ve laboratuvar ortamında incelediği 36 numuneye dayanarak hazırladığı rapora göre Abdi İpekçi Spor Salonu'nda asbeste rastlanmamıştır ve bölgede sağlık açısından hiçbir tehlike bulunmamaktadır" denildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Belediyesi, Abdi İpekçi Spor Salonu’nda yapılan incelemede asbeste rastlanmadığını ve bölgede sağlık açısından hiçbir tehlike bulunmadığını açıkladı.

Zeytinburnu Belediyesi tarafından Abdi İpekçi Spor Salonu'nda asbeste rastlandığı iddiaları ile ilgili yapılan açıklamada, "Yıkım kararı verilen Abdi İpekçi Spor Salonu'nda yıkımdan önce ön inceleme yapılmış ve asbest rastlanmadığı için çalışmalar başlamıştır.

Tesiste asbest bulunduğu yönünde söylenti çıkınca kamuoyunu rahatlatmak ve vatandaşlarımızın güvenliğinden emin olmak için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı tarafından lisanslı bir firmadan konuyla ilgili rapor istenmiştir. Uzmanların alandan aldığı ve laboratuvar ortamında incelediği 36 numuneye dayanarak hazırladığı rapora göre Abdi İpekçi Spor Salonu'nda asbeste rastlanmamıştır ve bölgede sağlık açısından hiçbir tehlike bulunmamaktadır" denildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.