SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MHP'den Saadet Partisi'ne iade-i ziyaret

KÜLTÜR 16.02.2018 - 11:51, Güncelleme: 16.02.2018 - 11:51
 

MHP'den Saadet Partisi'ne iade-i ziyaret

Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz ve ilçe yönetimi, misafirlerini kapıda karşıladı.Heyetler hasbihal edip güncel meseleler ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

MHP ilçe Başkanı Reşat Ok,  "Saadet Partisi'nin başlatmış olduğu bu güzel âdeti biz de iade-ı ziyaret ile taçlandıralım dedik.Hakikaten bu güzel tabloya herzamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi. Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, ülkemizin herzamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu, bu sebeple de karşılıklı görüşme ve fikir alışverişlerinin daha sıklıkla yapılması gerektiğini ifade etti. Yılmaz şöyle devam etti; "Biz her zaman söylüyoruz 80 milyon tek vücut olması gereken kardeş olması gereken bir ülkeyiz. Ve biz siyasilerin müsbet diyaloğu tabanlarımıza daha olumlu yansıyacaktır. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu güzel bir adım attı ve tüm partileri ziyaret ederek bu konuda öncülük etmiştir. Ülkemiz hassas bir dönemden geçiyor.Ordumuz sınırötesi harekât devam etmektesir.Bu son derece olumlu ve önemlidir. İnşallah sağ salim ve başarılı bir netice alacak ve ülkemizin barışı ve güvenliğine kastetmeye çalışan çapulculara gereken dersi vermiş olacaklardır. Bizler siyasi partileriz. İktidar var muhalefet var..herkes işini yapacak ve daha iyi projeler sunmak için gayret gösterecektir. Ama malesef şu anda Türkiye'de özellikle son yıllarda kutuplaşma ve gerilim üzerine kurgulanmış bir politika benimsenmiş durumda. Biz kesinlikle tasvip etmiyoruz. Ve ısrarla tüm toplumu kucaklamaya devam edeceğiz." Dedi Daha sonra Yılmaz, MHP ilçe başkanına ve heyetine teşekkür etti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz ve ilçe yönetimi, misafirlerini kapıda karşıladı.Heyetler hasbihal edip güncel meseleler ile ilgili fikir alışverişinde bulundular.

MHP ilçe Başkanı Reşat Ok,  "Saadet Partisi'nin başlatmış olduğu bu güzel âdeti biz de iade-ı ziyaret ile taçlandıralım dedik.Hakikaten bu güzel tabloya herzamankinden daha fazla ihtiyacımız var" dedi.
Saadet Partisi Zeytinburnu İlçe Başkanı Kemal Yılmaz, ülkemizin herzamankinden daha çok birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğunu, bu sebeple de karşılıklı görüşme ve fikir alışverişlerinin daha sıklıkla yapılması gerektiğini ifade etti.

Yılmaz şöyle devam etti; "Biz her zaman söylüyoruz 80 milyon tek vücut olması gereken kardeş olması gereken bir ülkeyiz. Ve biz siyasilerin müsbet diyaloğu tabanlarımıza daha olumlu yansıyacaktır.
Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu güzel bir adım attı ve tüm partileri ziyaret ederek bu konuda öncülük etmiştir.

Ülkemiz hassas bir dönemden geçiyor.Ordumuz sınırötesi harekât devam etmektesir.Bu son derece olumlu ve önemlidir. İnşallah sağ salim ve başarılı bir netice alacak ve ülkemizin barışı ve güvenliğine kastetmeye çalışan çapulculara gereken dersi vermiş olacaklardır.
Bizler siyasi partileriz. İktidar var muhalefet var..herkes işini yapacak ve daha iyi projeler sunmak için gayret gösterecektir.

Ama malesef şu anda Türkiye'de özellikle son yıllarda kutuplaşma ve gerilim üzerine kurgulanmış bir politika benimsenmiş durumda. Biz kesinlikle tasvip etmiyoruz. Ve ısrarla tüm toplumu kucaklamaya devam edeceğiz." Dedi
Daha sonra Yılmaz, MHP ilçe başkanına ve heyetine teşekkür etti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.