SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu’nda uyuşturucu operasyonu

KÜLTÜR 08.02.2018 - 12:23, Güncelleme: 08.02.2018 - 12:23
 

Zeytinburnu’nda uyuşturucu operasyonu

Zeytinburnu Emniyeti Cenk Özmen Müdürün önderliğinde torbacılara yönelik amansız bir mücadele veriyor. Son bir yılda uyuşturucu satanlara savaş açan ilçe emniyetimiz Ocak ayı içinde de onlarca operasyona imza attı.

Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince 2018 yılı Ocak ayı içerisinde, uyuşturucu madde satıcısı (torbacılara) yönelik yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan şahıslardan 20 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 136 kişi yakalanarak haklarında yasal işlem yapılırken toplamda 1850 gram Uyuşturucu madde ele geçirildi. Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir” denildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Emniyeti Cenk Özmen Müdürün önderliğinde torbacılara yönelik amansız bir mücadele veriyor. Son bir yılda uyuşturucu satanlara savaş açan ilçe emniyetimiz Ocak ayı içinde de onlarca operasyona imza attı.

Zeytinburnu ilçe emniyet müdürlüğü görevlilerince 2018 yılı Ocak ayı içerisinde, uyuşturucu madde satıcısı (torbacılara) yönelik yapılan operasyonlar neticesinde yakalanan şahıslardan 20 kişi tutuklanarak cezaevine teslim edildi. Ayrıca uyuşturucu madde bulundurmak ve kullanmak suçundan 136 kişi yakalanarak haklarında yasal işlem yapılırken toplamda 1850 gram Uyuşturucu madde ele geçirildi.

Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, ticaretini yapmaya çalıştıkları uyuşturucu-uyarıcı maddeleri pazarlamaya çalışmak suretiyle geleceğimiz olan çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden ve nakleden veya bu suça her ne sebep olur ise iştirak eden şüpheliler ile Müdürlüğümüz tarafından en etkin şekilde ve kararlılıkla mücadeleye devam edilecektir” denildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.