SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Faruk Döner’in cenazesinde izdiham yaşandı

KÜLTÜR 03.02.2018 - 16:58, Güncelleme: 03.02.2018 - 16:58
 

Faruk Döner’in cenazesinde izdiham yaşandı

Geçtiğimiz hafta cezaevinde zehirlenmeye çalışıldığı iddia edilen Reis Burak Döner'in babası Faruk Döner, Nuripaşa Mahallesinde evinin önünde aracından indiği sırada vurularak öldürüldü.

ARACINDAN İNDİĞİ SIRADA VURULDU Defalarca edilen ateş sonrası Faruk Döner kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise hızlı bir şekilde kaçarak kayıplara karıştı. Saldırganın kurşun yağdırması sonrasında mermiler etraftaki araç ve iş yerine zarar verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası Faruk Döner'i çevrede bulunan en yakın özel hastaneye kaldırdı. Ancak Döner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. CENAZESİNDE İZDİHAM YAŞANDI Cenazenin kılınacağı Yeşiltepe Mahallesi Taş caminde Çevik kuvvet özel önlem aldı. Caminin etrafı güvenlik şeridiyle çevrildi. Caminin avlusu hınca hınç doldu. Kalabalık sokağa taştı. Cadde trafiğe kapatıldı. Cenazeye Reis Sedat Peker büyük bir çelenk gönderdi. Peker ayrıca sosyal medya hesabından da bir de taziye mesajı yayınladı. Mesajında ‘ Kıymetli Dostlarım Döner Kardeşlerin babası Faruk Döner Beyin vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum dedi. ÇAMLIK MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ Ardından Faruk Döner’in naaşı camiye tekbirlerle getirildi. Daha önce cenazeye katılacağı duyurulan Şırnak cezaevinde bulunan Burak Döner babasının cenazesine katılamadı. Taziyeleri kardeşleri Turhan Döner, Recep Döner, Emirhan Döner, Faruk Döner kabul etti.  Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Faruk Döner amcamız uzun bir konvoyla tekbirler eşliğinde Topkapı Çamlık mezarlığına götürülerek sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Geçtiğimiz hafta cezaevinde zehirlenmeye çalışıldığı iddia edilen Reis Burak Döner'in babası Faruk Döner, Nuripaşa Mahallesinde evinin önünde aracından indiği sırada vurularak öldürüldü.

ARACINDAN İNDİĞİ SIRADA VURULDU

Defalarca edilen ateş sonrası Faruk Döner kanlar içinde yere yığılırken, saldırgan ise hızlı bir şekilde kaçarak kayıplara karıştı. Saldırganın kurşun yağdırması sonrasında mermiler etraftaki araç ve iş yerine zarar verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptıkları ilk müdahale sonrası Faruk Döner'i çevrede bulunan en yakın özel hastaneye kaldırdı. Ancak Döner, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

CENAZESİNDE İZDİHAM YAŞANDI

Cenazenin kılınacağı Yeşiltepe Mahallesi Taş caminde Çevik kuvvet özel önlem aldı. Caminin etrafı güvenlik şeridiyle çevrildi. Caminin avlusu hınca hınç doldu. Kalabalık sokağa taştı. Cadde trafiğe kapatıldı. Cenazeye Reis Sedat Peker büyük bir çelenk gönderdi. Peker ayrıca sosyal medya hesabından da bir de taziye mesajı yayınladı. Mesajında ‘ Kıymetli Dostlarım Döner Kardeşlerin babası Faruk Döner Beyin vefatını üzüntü ile öğrendim. Kendisine Yüce Allah’tan rahmet kederli ailesine başsağlığı diliyorum dedi.

ÇAMLIK MEZARLIĞINDA TOPRAĞA VERİLDİ

Ardından Faruk Döner’in naaşı camiye tekbirlerle getirildi. Daha önce cenazeye katılacağı duyurulan Şırnak cezaevinde bulunan Burak Döner babasının cenazesine katılamadı. Taziyeleri kardeşleri Turhan Döner, Recep Döner, Emirhan Döner, Faruk Döner kabul etti.  Kılınan cenaze namazı ve alınan helalliklerin ardından Faruk Döner amcamız uzun bir konvoyla tekbirler eşliğinde Topkapı Çamlık mezarlığına götürülerek sevenlerinin gözyaşları arasında toprağa verildi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.