SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bulvar Caddesindeki Silahlı saldırı zanlısı yakalandı

KÜLTÜR 02.02.2018 - 14:52, Güncelleme: 02.02.2018 - 14:52
 

Bulvar Caddesindeki Silahlı saldırı zanlısı yakalandı

Zeytinburnu’nda Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açarak yoldan geçen 3 kişinin daha yaralanmasına sebep olan A.B.G. yakalandı.

Zeytinburnu'nda Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e ateş açarak yoldan geçen 3 kişinin daha yaralanmasına sebep olan A.B.G. yakalandı. Zanlı, emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. Zeytinburnu 58'inci Bulvar'da 28 Ocak günü Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e ateş açılmış 1'i kadın olmak üzere yoldan geçen 3 kişi yaralanmıştı. Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu olayın faili olduğu belirlenen A.B.G.(27) yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı emniyette yapılan işlemlerin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi. Sosyal medyada suçunu itiraf etti, emniyette susma hakkını kullandı. Zanlı A.B.G. beraberindeki E.D ile birlikte yakalanmadan bir gün önce sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Zanlı, sosyal medya üzerinden suçunu itiraf ederek Bahri Örnek'i öldüreceğini iddia etti. Sosyal medyada bu açıklamaları yapan A.B.G emniyette yapılan sorguda susma hakkını kullandı.
Zeytinburnu’nda Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek’e ateş açarak yoldan geçen 3 kişinin daha yaralanmasına sebep olan A.B.G. yakalandı.

Zeytinburnu'nda Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e ateş açarak yoldan geçen 3 kişinin daha yaralanmasına sebep olan A.B.G. yakalandı. Zanlı, emniyette yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi.

Zeytinburnu 58'inci Bulvar'da 28 Ocak günü Osmanlı Ocakları İl Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e ateş açılmış 1'i kadın olmak üzere yoldan geçen 3 kişi yaralanmıştı. Zeytinburnu Asayiş Büro Amirliği ekiplerinin başlattığı çalışma sonucu olayın faili olduğu belirlenen A.B.G.(27) yakalanarak gözaltına alındı. Zanlı emniyette yapılan işlemlerin ardından Bakırköy Adalet Sarayı'na sevk edildi.

Sosyal medyada suçunu itiraf etti, emniyette susma hakkını kullandı. Zanlı A.B.G. beraberindeki E.D ile birlikte yakalanmadan bir gün önce sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Zanlı, sosyal medya üzerinden suçunu itiraf ederek Bahri Örnek'i öldüreceğini iddia etti. Sosyal medyada bu açıklamaları yapan A.B.G emniyette yapılan sorguda susma hakkını kullandı.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.