SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İBB Başkan Uysal, ilçemizde Yatırım ve Hizmet Toplantısı Yaptı

KÜLTÜR 02.02.2018 - 07:59, Güncelleme: 02.02.2018 - 07:59
 

İBB Başkan Uysal, ilçemizde Yatırım ve Hizmet Toplantısı Yaptı

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Zeytinburnu, Bahçelievler ve Sultangazi ilçelerine ziyarette bulundu. İlçe ziyaretlerinde Başkan Uysal, proje, yatırım ve hizmet toplantıları yaptı.

Göreve geldiği günden bu güne ilçe belediye ziyaretlerini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bugün de Zeytinburnu, Bahçelievler ve Sultangazi ilçelerini ziyaret etti. Başkan Mevlüt Uysal bugünkü ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Zeytinburnu Belediyesi'ni ziyaret etti. Kapıda ilçe belediye başkanı Murat Aydın tarafından karşılanan Başkan Uysal toplantı öncesinde belediye binasını gezerek birimlerdeki çalışanları selamladı. Başta trafik ve ulaşımın konuşulduğu toplantıda Başkan Uysal İstanbul'a yapılan ve projesi tamamlanan yatırımlardan bahsetti. Zeytinburnu'na yapılan otopark ve kentsel dönüşümün de konuşulduğu toplantıda Başkan Uysal ayrıca kültür ve çevre yatırımlarına da değindi. İstanbul Şehir Müzesi inşaat ihalesinin de yapıldığını belirten Başkan Uysal müze inşaatına yakında başlanacağını söyledi. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'da Başkan Uysal'a ziyaretleri için teşekkür ederek, "İstanbul trafiğini rahatlatmak için çok ciddi yatırımlar yapıyorsunuz. Size ve çalışma arkadaşlarınıza şahsım ve İlçe halkım adına teşekkür ederim" dedi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, Zeytinburnu, Bahçelievler ve Sultangazi ilçelerine ziyarette bulundu. İlçe ziyaretlerinde Başkan Uysal, proje, yatırım ve hizmet toplantıları yaptı.

Göreve geldiği günden bu güne ilçe belediye ziyaretlerini sürdüren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal bugün de Zeytinburnu, Bahçelievler ve Sultangazi ilçelerini ziyaret etti. Başkan Mevlüt Uysal bugünkü ilçe ziyaretleri kapsamında ilk olarak Zeytinburnu Belediyesi'ni ziyaret etti.

Kapıda ilçe belediye başkanı Murat Aydın tarafından karşılanan Başkan Uysal toplantı öncesinde belediye binasını gezerek birimlerdeki çalışanları selamladı. Başta trafik ve ulaşımın konuşulduğu toplantıda Başkan Uysal İstanbul'a yapılan ve projesi tamamlanan yatırımlardan bahsetti.

Zeytinburnu'na yapılan otopark ve kentsel dönüşümün de konuşulduğu toplantıda Başkan Uysal ayrıca kültür ve çevre yatırımlarına da değindi. İstanbul Şehir Müzesi inşaat ihalesinin de yapıldığını belirten Başkan Uysal müze inşaatına yakında başlanacağını söyledi.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'da Başkan Uysal'a ziyaretleri için teşekkür ederek, "İstanbul trafiğini rahatlatmak için çok ciddi yatırımlar yapıyorsunuz. Size ve çalışma arkadaşlarınıza şahsım ve İlçe halkım adına teşekkür ederim" dedi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.