SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bulvar Caddesinde 3 kişinin vurulduğu silahlı saldırı kamerada

KÜLTÜR 28.01.2018 - 22:21, Güncelleme: 28.01.2018 - 22:21
 

Bulvar Caddesinde 3 kişinin vurulduğu silahlı saldırı kamerada

Zeytinburnu’nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için yürüyüş yapan AK Partili Gençler 58.Bulvar Caddesinden geçerken tam bu esnada bulvar caddesinde bulunan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e ateş açıldı.

Saldırı sırasında 1’i çocuk, 1’i kadın olmak üzere 3 kişi yaralanırken, yaşanan bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, saat 18.30 sıralarında Zeytinburnu 58'inci Bulvar'da meydana geldi. İddiaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli olan Mehmetçiklere destek ve moral vermek için AK Parti Zeytinburnu Gençlik Teşkilatı Zeytinburnu Kaymakamlığı'ndan 58'inci Bulvar sonuna kadar yürüyüş yapmak için bir araya toplandı. Ellerinde bayraklar ve dövizlerle yürüyüş yapan gurubun 58.Bulvar caddesi boyunca yürürken Bulvar Caddesinde yanında bulunan iki kişiyle karşıdan karşıya geçen Osmanlı Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e doğru aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Silah seslerini duyan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, olayda 1'i çocuk, 1'i kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı. Arka arkaya ateş eden şüpheli kişi ya da kişiler olay yerinden hızlı bir şekilde kaçarak uzaklaştı. Olayın ardından vatandaşlar durumu sağlık ekiplerini arayarak yardım isterken, korteje eşlik eden polisler ise şüphelileri yakalamak için peşinden koştu. Mehmetçik'e destek için yürüyen ilgisi olmayan ve tesadüfen oradan geçerken saldırıya maruz kalan ve bacağından yaralanan çocuk, bir işyerinin önünde oturarak yardım bekledi. Silah seslerinin kesilmesiyle birlikte çocuğun yanına gelen vatandaşlar Türk Bayrağını alarak çocuğun yarasını kapatmaya çalıştı. Yapılan müdahalenin ardından çocuk, en yakın polikliniğe götürülerek tedavi altına alındı. Zeytinburnu'nda 1'i çocuk, 1'i kadın olmak üzere 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı anı çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, grubun yürüyüş yaptığı ve silahlı saldırıda yaralanan çocuğun, kadının ve erkeğin sekerek kaçmaya çalıştığı görülüyor. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı
Zeytinburnu’nda Afrin operasyonuna katılan Mehmetçiklere moral vermek için yürüyüş yapan AK Partili Gençler 58.Bulvar Caddesinden geçerken tam bu esnada bulvar caddesinde bulunan Osmanlı Ülkü Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e ateş açıldı.

Saldırı sırasında 1’i çocuk, 1’i kadın olmak üzere 3 kişi yaralanırken, yaşanan bu anlar ise güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Olay, saat 18.30 sıralarında Zeytinburnu 58'inci Bulvar'da meydana geldi. İddiaya göre, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Afrin'de sürdürdüğü Zeytin Dalı Harekatı'nda görevli olan Mehmetçiklere destek ve moral vermek için AK Parti Zeytinburnu Gençlik Teşkilatı Zeytinburnu Kaymakamlığı'ndan 58'inci Bulvar sonuna kadar yürüyüş yapmak için bir araya toplandı.

Ellerinde bayraklar ve dövizlerle yürüyüş yapan gurubun 58.Bulvar caddesi boyunca yürürken Bulvar Caddesinde yanında bulunan iki kişiyle karşıdan karşıya geçen Osmanlı Ocakları Başkan Yardımcısı Bahri Örnek'e doğru aralarında husumet bulunduğu öğrenilen kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından ateş açıldı. Silah seslerini duyan vatandaşlar sağa sola kaçışırken, olayda 1'i çocuk, 1'i kadın olmak üzere 3 kişi yaralandı. Arka arkaya ateş eden şüpheli kişi ya da kişiler olay yerinden hızlı bir şekilde kaçarak uzaklaştı. Olayın ardından vatandaşlar durumu sağlık ekiplerini arayarak yardım isterken, korteje eşlik eden polisler ise şüphelileri yakalamak için peşinden koştu.

Mehmetçik'e destek için yürüyen ilgisi olmayan ve tesadüfen oradan geçerken saldırıya maruz kalan ve bacağından yaralanan çocuk, bir işyerinin önünde oturarak yardım bekledi. Silah seslerinin kesilmesiyle birlikte çocuğun yanına gelen vatandaşlar Türk Bayrağını alarak çocuğun yarasını kapatmaya çalıştı. Yapılan müdahalenin ardından çocuk, en yakın polikliniğe götürülerek tedavi altına alındı. Zeytinburnu'nda 1'i çocuk, 1'i kadın olmak üzere 3 kişinin yaralandığı silahlı saldırı anı çevrede bulunan iş yerlerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Görüntülerde, grubun yürüyüş yaptığı ve silahlı saldırıda yaralanan çocuğun, kadının ve erkeğin sekerek kaçmaya çalıştığı görülüyor. Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alırken, kaçan kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.