SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Otomobilin Devirdiği Aydınlatma Direği Yolu Kapattı

KÜLTÜR 24.01.2018 - 08:01, Güncelleme: 24.01.2018 - 08:01
 

Otomobilin Devirdiği Aydınlatma Direği Yolu Kapattı

Zeytinburnu'nda gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil önce aydınlatma direğine çarparak devirdi, daha sonra da yol kenarında bulunan demir dubaları yerinden kopardı.

Araç sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken yola devrilen aydınlatma direği vinç yardımıyla kaldırıldı. Kaza, Zeytinburnu, 10. Yıl Caddesi üzerinde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, isminin Ahmet Çalışkan olduğu öğrenilen sürücü 34 FK 4081 plakalı aracı ile Topkapı'dan Zeytinburnu istikametine giderken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarparak devirdi, daha sonra da yol kaldırımda bulunan demir dubaları yerinden kopararak durdu. Kaza sonrası yara almadan aracından inen sürücü durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaza sonrası devrilen aydınlatma direğinin kaldırılması için olay yerine yol bakım ekiplerini çağırdı. Olayın olduğu yere gelen ekiplerin yaklaşık 40 dakikalık çalışması sonucu yola devrilen aydınlatma direği vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı. Olay sonrası cadde üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin bir kısmının da yanmadığı görüldü. Kaza yapan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, yola savrulan demir dubalarda temizlendi. Polisin kapattığı yol daha sonra tekrar araç geçişine açıldı. Polis ekiplerinin kaza sonrası soruşturma başlattığı öğrenildi.
Zeytinburnu'nda gece saatlerinde kontrolden çıkan otomobil önce aydınlatma direğine çarparak devirdi, daha sonra da yol kenarında bulunan demir dubaları yerinden kopardı.

Araç sürücüsü kazayı yara almadan atlatırken yola devrilen aydınlatma direği vinç yardımıyla kaldırıldı. Kaza, Zeytinburnu, 10. Yıl Caddesi üzerinde gece saat 03.30 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre, isminin Ahmet Çalışkan olduğu öğrenilen sürücü 34 FK 4081 plakalı aracı ile Topkapı'dan Zeytinburnu istikametine giderken henüz bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kontrolden çıkan otomobil önce yol kenarında bulunan aydınlatma direğine çarparak devirdi, daha sonra da yol kaldırımda bulunan demir dubaları yerinden kopararak durdu.

Kaza sonrası yara almadan aracından inen sürücü durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri kaza sonrası devrilen aydınlatma direğinin kaldırılması için olay yerine yol bakım ekiplerini çağırdı. Olayın olduğu yere gelen ekiplerin yaklaşık 40 dakikalık çalışması sonucu yola devrilen aydınlatma direği vinç yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Olay sonrası cadde üzerinde bulunan aydınlatma direklerinin bir kısmının da yanmadığı görüldü. Kaza yapan otomobil çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırılırken, yola savrulan demir dubalarda temizlendi. Polisin kapattığı yol daha sonra tekrar araç geçişine açıldı. Polis ekiplerinin kaza sonrası soruşturma başlattığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.