SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Bahriye Karataş sevenlerini yasa boğdu

KÜLTÜR 23.01.2018 - 19:32, Güncelleme: 23.01.2018 - 19:32
 

Bahriye Karataş sevenlerini yasa boğdu

İlçemiz sevilen isimlerinden olan ve her zaman güler yüzlülüğü ile bilinen Tülay Ertunç ablamız ve Ali Ertunç ağabeyimizin muhterem ablaları geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.

Bahriye Annemiz 52 Yaşında eşine ve çocuklarına doymadan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Eşi Muammer Karataş Çocukları Beyza ve Betül ve kardeşleri Tülay ile Ali gözyaşları arası da Bahriye Karataş'ı ebediyete uğurladı.Merhume için çocukluğunun geçtiği Yeşiltepe Mahallesi Konyalı Camii'inde kılınan öğle namazına müteakıp cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ailesinin yanısıra komşuları ve sevenleri katıldı.Kılınan cenaze namazı ardından merhume Bedriye Karataş'ın naaşı Feriköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. Merhumeye Allah'dan rahmet, geride bıraktığı gözüyaşlı ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsunZeytinburnu Haber Gazetesi-Mehmet Alpay
İlçemiz sevilen isimlerinden olan ve her zaman güler yüzlülüğü ile bilinen Tülay Ertunç ablamız ve Ali Ertunç ağabeyimizin muhterem ablaları geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti.
Bahriye Annemiz 52 Yaşında eşine ve çocuklarına doymadan geçirdiği kalp krizi sonucu vefat etti. Eşi Muammer Karataş Çocukları Beyza ve Betül ve kardeşleri Tülay ile Ali gözyaşları arası da Bahriye Karataş'ı ebediyete uğurladı.

Merhume için çocukluğunun geçtiği Yeşiltepe Mahallesi Konyalı Camii'inde kılınan öğle namazına müteakıp cenaze namazı kılındı. Cenaze namazına ailesinin yanısıra komşuları ve sevenleri katıldı.

Kılınan cenaze namazı ardından merhume Bedriye Karataş'ın naaşı Feriköy Mezarlığı'ndaki aile kabristanına defnedildi. Merhumeye Allah'dan rahmet, geride bıraktığı gözüyaşlı ailesine başsağlığı dileriz. Mekanı Cennet olsun

Zeytinburnu Haber Gazetesi-Mehmet Alpay




Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.