SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Türk ordusuna karşı terör ittifakı: Esirleri serbest bıraktılar

KÜLTÜR 22.01.2018 - 14:45, Güncelleme: 22.01.2018 - 14:45
 

Türk ordusuna karşı terör ittifakı: Esirleri serbest bıraktılar

AFRİN harekatında köşeye sıkışan PKK/PYD kirli oyunlara başvurmaya başladı. ABD'nin IŞİD ile savaşıyor diye beslediğini söylediği PYD, TSK ile savaşmaları karşılığında hapistekileri serbest bıraktı.

Zeytin Dalı harekatının 3. gününde Afrin'den gelen haberler ABD beslemesi PKK/PYD'nin gerçek yüzünü ortaya koydu. IŞİD ile savaşıyor gerekçesi ile silahlandırılan PYD, TSK ile savaşması karşılığında elindeki militanları serbest bıraktı. Afrin’deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü, Zeytin Dalı Harekatı’nda kullanmak üzere DEAŞ’lı teröristlerle anlaşmaya vardı. PYD/PKK, daha önce çatışmalarda sağ ele geçirdiği DEAŞ’lıları, TSK ve ÖSO güçlerine karşı savaşmaları şartıyla hapishanelerden çıkardı. DAHA ÖNCE DE SERBEST BIRAKMIŞLARDI PYD/PKK daha önce de ABD’nin bilgisi dahilinde Rakka kent merkezinde kuşattığı DEAŞ teröristleriyle anlaşmaya vararak bölgeden tahliye etmiş, bunların önemli bir bölümü Türkiye’ye sızmak üzere sınır hattına yönelmişti. Örgüt militanları ile Türkiye'ye karşı canlı bomba olmaları karşılığında anlaşılmıştı. PKK/PYD TUTUNAMIYOR TSK karşısında tutunamayan PKK/PYD militanları ilk sıcak temasların ardından mevzilerini terkederek kaçıyorlar. Örgüt kaçışları durduramayınca IŞİD silahına başvurdu.
AFRİN harekatında köşeye sıkışan PKK/PYD kirli oyunlara başvurmaya başladı. ABD'nin IŞİD ile savaşıyor diye beslediğini söylediği PYD, TSK ile savaşmaları karşılığında hapistekileri serbest bıraktı.

Zeytin Dalı harekatının 3. gününde Afrin'den gelen haberler ABD beslemesi PKK/PYD'nin gerçek yüzünü ortaya koydu. IŞİD ile savaşıyor gerekçesi ile silahlandırılan PYD, TSK ile savaşması karşılığında elindeki militanları serbest bıraktı.

Afrin’deki yerel kaynaklardan alınan bilgiye göre, terör örgütü, Zeytin Dalı Harekatı’nda kullanmak üzere DEAŞ’lı teröristlerle anlaşmaya vardı. PYD/PKK, daha önce çatışmalarda sağ ele geçirdiği DEAŞ’lıları, TSK ve ÖSO güçlerine karşı savaşmaları şartıyla hapishanelerden çıkardı.

DAHA ÖNCE DE SERBEST BIRAKMIŞLARDI

PYD/PKK daha önce de ABD’nin bilgisi dahilinde Rakka kent merkezinde kuşattığı DEAŞ teröristleriyle anlaşmaya vararak bölgeden tahliye etmiş, bunların önemli bir bölümü Türkiye’ye sızmak üzere sınır hattına yönelmişti. Örgüt militanları ile Türkiye'ye karşı canlı bomba olmaları karşılığında anlaşılmıştı.

PKK/PYD TUTUNAMIYOR

TSK karşısında tutunamayan PKK/PYD militanları ilk sıcak temasların ardından mevzilerini terkederek kaçıyorlar. Örgüt kaçışları durduramayınca IŞİD silahına başvurdu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.