SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı belli oldu

GÜNDEM 10.01.2018 - 12:37, Güncelleme: 10.01.2018 - 12:37
 

İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı belli oldu

İYİ Parti’nin il ve ilçe başkanları hızlı bir şekilde netleşiyor. Bu bağlamda İYİ Parti Zeytinburnu’nun kurucu ilçe başkanı belli oldu.

Ekim ayında Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin İstanbul'daki ilçe Başkanları belli olmaya başlamasıyla gözler İYİ Parti'nin Zeytinburnu İlçe başkanı kim olacak sorusuna çevrilmişti. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanını yine ilk kez biz açıklıyoruz. Türkiye Partisi eski ilçe Başkanı MHP Meclis üyesi adayı deneyimli siyasetçi Ahmet Çelik İYİ Parti Zeytinburnu kurucu ilçe Başkanı olarak atandı. Ahmet Çelik özellikle Türkiye Partisi ilçe Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla Zeytinburnu’nda adından sıkça söz ettirmişti. Kurucu ilçe Başkanı Ahmet Çelik'in gazetemize yaptığı özel açıklama: "Saygı değer Zeytinburnulular kıymetli iyi partililer Türk Milletinin büyük sorunlarla boğuştuğu bu günlerde Milletimizin önüne yine Büyük Türk Milletinden aldığı güçle büyük bir cesaret ve azimle kararmakta olan ufkumuzu “İYİlik Güneşi” ile aydınlatan, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan genel başkanımız sayın Meral Akşener Liderliğinde kurulan İYİ Parti artık Türk Milletin sesi olmuştur. Partimiz teşkilatlanma çalışmaları kapsamında tarafıma bugün Zeytinburnu Kurucu İlçe başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Bu görevi şahsıma layık gören sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiye il başkanımız sayın Ersin Beyaz beyefendiye ve İYİ Parti camiasına teşekkür ediyor Zeytinburnu teşkilatımızın hayırlı olmasını diliyorum. Yakın zamanda Zeytinburnu Teşkilatlanmamız ile ilgili çalışmalar kapsamında kıymetli Zeytinburnulu hemşehrilerimize ve İYİ Parti camiamıza bilgilendirme yapılacaktır. Zeytinburnu ve İYİ parti camiasına saygılarımla arz ederim. TÜRKİYE İYİ OLACAK! İstanbul İYİ Olacak! Zeytinburnu İYİ Olacak Partimiz milletimize, vatanımıza hayırlı olsun. Türkiye İyi Olsun. AHMET ÇELİK İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı" İYİ Parti’nin İstanbul'da atamaları gerçekleşen ilçeler şu şekilde: İYİ Parti Bakırköy kurucu ilçe başkanlığına Ertuğrul Şen, İYİ Parti Küçükçekmece kurucu ilçe başkanlığına Mustafa Bilgili, İYİ Parti Bağcılar kurucu ilçe başkanlığına Gökhan Yiğit, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığına Recep Karaot, Pendik Başkanlığına Gökhan Gündağ ve Zeytinburnu ilçe Başkanlığına son olarak AHMET ÇELİK atandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
İYİ Parti’nin il ve ilçe başkanları hızlı bir şekilde netleşiyor. Bu bağlamda İYİ Parti Zeytinburnu’nun kurucu ilçe başkanı belli oldu.

Ekim ayında Meral Akşener liderliğinde kurulan İYİ Parti'nin İstanbul'daki ilçe Başkanları belli olmaya başlamasıyla gözler İYİ Parti'nin Zeytinburnu İlçe başkanı kim olacak sorusuna çevrilmişti. Zeytinburnu Haber Gazetesi olarak İYİ Parti Zeytinburnu ilçe Başkanını yine ilk kez biz açıklıyoruz.

Türkiye Partisi eski ilçe Başkanı MHP Meclis üyesi adayı deneyimli siyasetçi Ahmet Çelik İYİ Parti Zeytinburnu kurucu ilçe Başkanı olarak atandı. Ahmet Çelik özellikle Türkiye Partisi ilçe Başkanlığı döneminde yaptığı çalışmalarla Zeytinburnu’nda adından sıkça söz ettirmişti.

Kurucu ilçe Başkanı Ahmet Çelik'in gazetemize yaptığı özel açıklama: "Saygı değer Zeytinburnulular kıymetli iyi partililer Türk Milletinin büyük sorunlarla boğuştuğu bu günlerde Milletimizin önüne yine Büyük Türk Milletinden aldığı güçle büyük bir cesaret ve azimle kararmakta olan ufkumuzu “İYİlik Güneşi” ile aydınlatan, geleceğe umutla bakmamızı sağlayan genel başkanımız sayın Meral Akşener Liderliğinde kurulan İYİ Parti artık Türk Milletin sesi olmuştur. Partimiz teşkilatlanma çalışmaları kapsamında tarafıma bugün Zeytinburnu Kurucu İlçe başkanlığı görevi tevdi edilmiştir. Bu görevi şahsıma layık gören sayın genel başkanımız Meral Akşener hanımefendiye il başkanımız sayın Ersin Beyaz beyefendiye ve İYİ Parti camiasına teşekkür ediyor Zeytinburnu teşkilatımızın hayırlı olmasını diliyorum. Yakın zamanda Zeytinburnu Teşkilatlanmamız ile ilgili çalışmalar kapsamında kıymetli Zeytinburnulu hemşehrilerimize ve İYİ Parti camiamıza bilgilendirme yapılacaktır. Zeytinburnu ve İYİ parti camiasına saygılarımla arz ederim.

TÜRKİYE İYİ OLACAK!
İstanbul İYİ Olacak!
Zeytinburnu İYİ Olacak
Partimiz milletimize, vatanımıza hayırlı olsun.
Türkiye İyi Olsun.

AHMET ÇELİK
İYİ Parti Zeytinburnu İlçe Başkanı"

İYİ Parti’nin İstanbul'da atamaları gerçekleşen ilçeler şu şekilde: İYİ Parti Bakırköy kurucu ilçe başkanlığına Ertuğrul Şen, İYİ Parti Küçükçekmece kurucu ilçe başkanlığına Mustafa Bilgili, İYİ Parti Bağcılar kurucu ilçe başkanlığına Gökhan Yiğit, İYİ Parti Tuzla İlçe Başkanlığına Recep Karaot, Pendik Başkanlığına Gökhan Gündağ ve Zeytinburnu ilçe Başkanlığına son olarak AHMET ÇELİK atandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.