SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Murat Aydın Pirazizlilerle kahvaltıda buluştu

KÜLTÜR 07.01.2018 - 21:54, Güncelleme: 07.01.2018 - 21:54
 

Başkan Murat Aydın Pirazizlilerle kahvaltıda buluştu

Giresun Pirazizliler Derneği Pazar günü Dernek Merkezinde hemşerilerine kahvaltı verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programına Belediye Başkanı Murat Aydın Başkan Yrd. Gökhan Kasap'ta katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın doğduğu torakları ilçemizde temsil eden Piraziz Derneği hemşerileriyle kahvaltıda buluştu. Beştelsiz'de bulunan Dernek Merkezindeki kahvaltı programını Dernek Başkanı Fahrettin Karakılıç, Başkan Yrd. Fahrettin Aydemir, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Toraman, Ahmet Aydın, Hakan Şahin, Yüksel Toraman ve Erol Akçay koordine etti. Belediye Başkanı Programının yoğunluğu dolayısıyla kahvaltıya katılanları bekletmedi ve programın çay kahve faslına katıldı. Kahvaltının ardından Önce Dernek Başkanı Fahrettin Karakılıç bir selamlama konuşması yaptı ve bu tür etkinlerin hemşeriyle bir araya gelmek ve istişare yapmak için güzel bir fırsat olduğunu söyledi. Başkan Kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti. Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap Dernek Başkanı ve Yönetimine güzel kahvaltı programında dolayı teşekkür etti. Hemşerilerinin sorunlarını dinledi ve sorunlarına cevap verdi. Kahvaltıya geç katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Pirazizli hemşerilerinin Türk kahvesini içti. başkan çocuklarla yakından ilgilendi ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Hemşeriyle sohbet eden Başkan Aydın kahvaltı için Piraziz Derneğine teşekkür etti. Pirazizlerin Kahvaltı Programına Giresun Dernek Başkanı Fedai özer, Başkan Yrd. Orhan Tınkır, Yönetim Kurulu Üyeleri,Telsiz Mahalle Muhtarı Yakup TOROMAN ve Hayrettin Aydemir katıldı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Giresun Pirazizliler Derneği Pazar günü Dernek Merkezinde hemşerilerine kahvaltı verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen kahvaltı programına Belediye Başkanı Murat Aydın Başkan Yrd. Gökhan Kasap'ta katıldı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın'ın doğduğu torakları ilçemizde temsil eden Piraziz Derneği hemşerileriyle kahvaltıda buluştu. Beştelsiz'de bulunan Dernek Merkezindeki kahvaltı programını Dernek Başkanı Fahrettin Karakılıç, Başkan Yrd. Fahrettin Aydemir, Yönetim Kurulu üyeleri Erol Toraman, Ahmet Aydın, Hakan Şahin, Yüksel Toraman ve Erol Akçay koordine etti. Belediye Başkanı Programının yoğunluğu dolayısıyla kahvaltıya katılanları bekletmedi ve programın çay kahve faslına katıldı.

Kahvaltının ardından Önce Dernek Başkanı Fahrettin Karakılıç bir selamlama konuşması yaptı ve bu tür etkinlerin hemşeriyle bir araya gelmek ve istişare yapmak için güzel bir fırsat olduğunu söyledi. Başkan Kahvaltıya katılan herkese teşekkür etti.

Zeytinburnu Belediye Başkan Yrd. Gökhan Kasap Dernek Başkanı ve Yönetimine güzel kahvaltı programında dolayı teşekkür etti. Hemşerilerinin sorunlarını dinledi ve sorunlarına cevap verdi.

Kahvaltıya geç katılan Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın Pirazizli hemşerilerinin Türk kahvesini içti. başkan çocuklarla yakından ilgilendi ve hepsiyle tek tek fotoğraf çektirdi. Hemşeriyle sohbet eden Başkan Aydın kahvaltı için Piraziz Derneğine teşekkür etti.

Pirazizlerin Kahvaltı Programına Giresun Dernek Başkanı Fedai özer, Başkan Yrd. Orhan Tınkır, Yönetim Kurulu Üyeleri,Telsiz Mahalle Muhtarı Yakup TOROMAN ve Hayrettin Aydemir katıldı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.