SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'ndaki İnsan ticaretine biri dur demeli!!

KÜLTÜR 06.01.2018 - 12:30, Güncelleme: 06.01.2018 - 12:30
 

Zeytinburnu'ndaki İnsan ticaretine biri dur demeli!!

Zeytinburnu'ndan yola çıkan ve Çanakkale üzerinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen Afgan uyruklu 32 kaçak göçmen yakalandı.

Çanakkale'de, yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen 32 mültecinin yurt dışına kaçışlarını organize ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, dün Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinden yola çıkarak Çanakkale'ye gelen kapalı minibüsü takibe aldı. Daha sonra feribottan inen minibüs iskelede durduruldu. Münibüste yapılan aramada, 20'si çocuk, 5'i kadın ve 7'si ise erkek olmak üzere toplam 32 Afgan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. 32 mülteci Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezine gönderildi. Organizartörlük yaptığı iddia edilen M.Y. ve M.Ş.B. ise gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 kişi mahkemece tutuklandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu'ndan yola çıkan ve Çanakkale üzerinden yasa dışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen Afgan uyruklu 32 kaçak göçmen yakalandı.

Çanakkale'de, yasadışı yollarla Yunanistan'ın Midilli Adası'na geçmek isteyen 32 mültecinin yurt dışına kaçışlarını organize ettiği iddiasıyla gözaltına alınan 2 kişi tutuklandı. Edinilen bilgiye göre, dün Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbarı değerlendirerek harekete geçen Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü (KOM) ekipleri, İstanbul'un Zeytinburnu ilçesinden yola çıkarak Çanakkale'ye gelen kapalı minibüsü takibe aldı.

Daha sonra feribottan inen minibüs iskelede durduruldu. Münibüste yapılan aramada, 20'si çocuk, 5'i kadın ve 7'si ise erkek olmak üzere toplam 32 Afgan uyruklu kaçak göçmen yakalandı. 32 mülteci Ayvacık Yabancılar Geri Gönderme Merkezine gönderildi. Organizartörlük yaptığı iddia edilen M.Y. ve M.Ş.B. ise gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan 2 kişi mahkemece tutuklandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.