SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Güpegündüz Halı Çalan Hırsızlar Kamerada

KÜLTÜR 04.01.2018 - 12:40, Güncelleme: 04.01.2018 - 12:40
 

Güpegündüz Halı Çalan Hırsızlar Kamerada

Güpegündüz halı çalan hırsızlar kamerada Güvenlik kamerasını görmelerine rağmen hırsızlıktan vazgeçmediler Büyük bir rulo halıyı kucaklayarak çaldı

Güpegündüz halı çalan 2 hırsızın güvenlik kamerasını fark etmelerine rağmen vazgeçmemeleri bu kadarına da pes dedirtti.  Zeytinburnu'nda meydana gelen olayda 2 kişi gözlerine kestirdikleri halıcının önünde hırsızlık için uygun zamanı bekledi. Etrafı kolaçan eden hırsızlar, dükkanın güvenlik kamerasını görmelerine rağmen hırsızlıktan vazgeçmedi. 2 kişi, bir süre halıların etrafında dolanarak çevrenin sakin olduğu anda büyük bir rulo halıyı kucaklayarak kısa sürede kayıplara karıştı. 2 hırsızın güpegündüz kapının önündeki halıyı çaldığı o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. Görüntülerde etrafı gözleyen hırsızlardan biri halıyı kucaklayıp götürürken diğeri de o anlarda çevredeki insanları kontrol ediyor. Kimsenin görmediğini düşündüğü anda ise halıyı çalan arkadaşının peşinden giderek halıcının önünden uzaklaşıyor. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Güpegündüz halı çalan hırsızlar kamerada Güvenlik kamerasını görmelerine rağmen hırsızlıktan vazgeçmediler Büyük bir rulo halıyı kucaklayarak çaldı

Güpegündüz halı çalan 2 hırsızın güvenlik kamerasını fark etmelerine rağmen vazgeçmemeleri bu kadarına da pes dedirtti.  Zeytinburnu'nda meydana gelen olayda 2 kişi gözlerine kestirdikleri halıcının önünde hırsızlık için uygun zamanı bekledi. Etrafı kolaçan eden hırsızlar, dükkanın güvenlik kamerasını görmelerine rağmen hırsızlıktan vazgeçmedi.

2 kişi, bir süre halıların etrafında dolanarak çevrenin sakin olduğu anda büyük bir rulo halıyı kucaklayarak kısa sürede kayıplara karıştı. 2 hırsızın güpegündüz kapının önündeki halıyı çaldığı o anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Görüntülerde etrafı gözleyen hırsızlardan biri halıyı kucaklayıp götürürken diğeri de o anlarda çevredeki insanları kontrol ediyor. Kimsenin görmediğini düşündüğü anda ise halıyı çalan arkadaşının peşinden giderek halıcının önünden uzaklaşıyor.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.