SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Marmaray Yolcularına Sıcak Çorba Molası

KÜLTÜR 04.01.2018 - 12:37, Güncelleme: 04.01.2018 - 12:37
 

Marmaray Yolcularına Sıcak Çorba Molası

Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Marmaray Kazlıçeşme istasyonu önünde Zeytinburnu Belediyesi'nin sürpriziyle karşılaştı.

Marmaray yolcularına dumanı üstünde tüten sıcak çorba ikram edildi.  Zeytinburnu Belediyesi, soğuk kış gününde sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara dumanı üstünde tüten sıcak çorba ikram etti. Sabah saatlerinde Marmaray Kazlıçeşme durağının önünde kurulan stantlarda 3 bin kişiye sıcak çorba ve ekmek ikram edildi. Kahvaltı yapma imkanı bulamayan yolcuların imdadına yetişen Zeytinburnu Belediyesi, 3 bin vatandaşın sıcak çorba ve ekmekle güne başladığı ikramın ardından çalışanlar işe uğurlandı. Sabahın erken saatinde yollara düşen vatandaşlar da ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlar, Marmaray Kazlıçeşme istasyonu önünde Zeytinburnu Belediyesi'nin sürpriziyle karşılaştı.

Marmaray yolcularına dumanı üstünde tüten sıcak çorba ikram edildi.  Zeytinburnu Belediyesi, soğuk kış gününde sabahın erken saatlerinde işe ve okula gitmek için yola çıkan vatandaşlara dumanı üstünde tüten sıcak çorba ikram etti. Sabah saatlerinde Marmaray Kazlıçeşme durağının önünde kurulan stantlarda 3 bin kişiye sıcak çorba ve ekmek ikram edildi.

Kahvaltı yapma imkanı bulamayan yolcuların imdadına yetişen Zeytinburnu Belediyesi, 3 bin vatandaşın sıcak çorba ve ekmekle güne başladığı ikramın ardından çalışanlar işe uğurlandı. Sabahın erken saatinde yollara düşen vatandaşlar da ikramdan duydukları memnuniyeti dile getirdi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.