SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hacı Saime Altuğ sevenlerini yasa boğdu

KÜLTÜR 01.01.2018 - 08:58, Güncelleme: 01.01.2018 - 08:58
 

Hacı Saime Altuğ sevenlerini yasa boğdu

AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi ve İş adamı Fevzi Altuğ, Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi iş adamı Celal Altuğ ve Efraim Altuğ'un annesi Hacı Saime Altuğ hakka yürüdü.

17 Aralık 2012'de babaları Remzi Altuğ'u ebediye Uğurlayan Altuğ ailesi yine bir Aralık ayında 5 yıl sonra bu kez yılın son gününde anneleri Saime Altuğ'u ahirete yolcu etmenin büyük üzüntüsünü yaşadılar. Bir süredir özel bir hastane tedavi gören son günlerde yoğun bakım ünitesine alınan Saime anne yaşam mücadelesini kaybetti. Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Batı Trakya camisinde 31 Aralık 2017 günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra hava yolu ile memleketi Elazığ'a uğurlanan Saime Altuğ, merhum eşi Remzi Altuğ'un Elazığ ili Sivrice ilçesi Gözeli Köyünde bulunan kabri yanında 1 Ocak 2018 günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi. Altuğ Ailesinin bu acı gününde, Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe başkanı Bahattin Ünver, Belediye Başkan Yardımcıları, Gökhan Kasap, Mehmet Zafer Alsaç, Av.Saffet Öz ,Feruz Kutsal, Semih Demirci,  Belediye Meclis Başkan Vekili Cemal Merdan, Meclis üyeleri;  Metin Develi, Fikret Tuncer, Cüneyt Tezcan, Düzgün Kaya, Mahmut Şengül, Sami Yapar, Emin Yüce, Abdulhakim Kaya, Mehmet Şirin Çelik, Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hasan Memiş, Mehmet Sedat Ürün, ELFED Başkanı Faik İçmeli, Elazığlı İş adamları dernek başkanı Nazir Güler, İş adamı, eski meclis üyesi Muzaffer Uçar, Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya, Elazığlı İş adamı Harun Altunbaş, Yusuf Doğuş,  Erdoğan Güner, Ömer Yıldız, Dutluk Camisi dernek başkanı Ayhan Özdemir, Seyitnizam mahalle muhtarı Ömer Algül, Çırpıcı Mahalle muhtarı Zeki Şentürk, Konya Yunak Eski Belediye başkanı Hasan Ürün, eski meclis üyesi Hasan Sertçelik başta olmak üzere çok sayıda siyasi, iş adamı ve bürokrat yalnız bırakmadı. Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhume annemiz Saime Altuğ’a Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
AK Parti Zeytinburnu Belediye Meclis Üyesi ve İş adamı Fevzi Altuğ, Ak Parti Zeytinburnu ilçe yönetim kurulu üyesi iş adamı Celal Altuğ ve Efraim Altuğ'un annesi Hacı Saime Altuğ hakka yürüdü.

17 Aralık 2012'de babaları Remzi Altuğ'u ebediye Uğurlayan Altuğ ailesi yine bir Aralık ayında 5 yıl sonra bu kez yılın son gününde anneleri Saime Altuğ'u ahirete yolcu etmenin büyük üzüntüsünü yaşadılar. Bir süredir özel bir hastane tedavi gören son günlerde yoğun bakım ünitesine alınan Saime anne yaşam mücadelesini kaybetti.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Batı Trakya camisinde 31 Aralık 2017 günü ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra hava yolu ile memleketi Elazığ'a uğurlanan Saime Altuğ, merhum eşi Remzi Altuğ'un Elazığ ili Sivrice ilçesi Gözeli Köyünde bulunan kabri yanında 1 Ocak 2018 günü öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazından sonra toprağa verildi.

Altuğ Ailesinin bu acı gününde, Belediye Başkanı Murat Aydın, Ak Parti İlçe başkanı Bahattin Ünver, Belediye Başkan Yardımcıları, Gökhan Kasap, Mehmet Zafer Alsaç, Av.Saffet Öz ,Feruz Kutsal, Semih Demirci,  Belediye Meclis Başkan Vekili Cemal Merdan, Meclis üyeleri;  Metin Develi, Fikret Tuncer, Cüneyt Tezcan, Düzgün Kaya, Mahmut Şengül, Sami Yapar, Emin Yüce, Abdulhakim Kaya, Mehmet Şirin Çelik, Ak Parti ilçe başkan yardımcısı Hasan Memiş, Mehmet Sedat Ürün, ELFED Başkanı Faik İçmeli, Elazığlı İş adamları dernek başkanı Nazir Güler, İş adamı, eski meclis üyesi Muzaffer Uçar, Malatyalılar dernek başkanı Suat Sarıkaya, Elazığlı İş adamı Harun Altunbaş, Yusuf Doğuş,  Erdoğan Güner, Ömer Yıldız, Dutluk Camisi dernek başkanı Ayhan Özdemir, Seyitnizam mahalle muhtarı Ömer Algül, Çırpıcı Mahalle muhtarı Zeki Şentürk, Konya Yunak Eski Belediye başkanı Hasan Ürün, eski meclis üyesi Hasan Sertçelik başta olmak üzere çok sayıda siyasi, iş adamı ve bürokrat yalnız bırakmadı.

Bizlerde Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhume annemiz Saime Altuğ’a Allah’tan rahmet geride bıraktığı kederli ailesine başsağlığı ve sabır diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.