SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nda görev değişikliği

KÜLTÜR 28.09.2017 - 09:13, Güncelleme: 28.09.2017 - 09:13
 

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu’nda görev değişikliği

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır başkanlığından ZEYDEF Genel Merkezinde olağanüstü gündemle toplandı.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır başkanlığından ZEYDEF Genel Merkezinde Yöresel Günler ve Görev değişikliklerini görüşmek üzere olağanüstü gündemle toplandı. Toplanyıya üye dernek Başkanları geniş katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak 6 Ekimde başlaması planlanan Yöresel Günler masaya yatırıldı. Zeytinburnu Meydanındaki tadilat dolayısıyla bu yıl birkaç hafta gecikmeli başlayacak olan yöresel Günlerle ilgili Zeytinburnu Belediyesiyle yapılacak toplantı öncesi ZEYDEF Genel Merkezinde bir istişare toplantısı yapıldı. Dernek Başkanlarının görüş ve önerileri dinlendi not edildi. Yöresel Günlerin ardından Genel Sekreter Erdoğan Güner’den boşalan koltuğa yeni atama yapıldı. Balıkesir Hodul Dernek Başkanı Özgür Varlık ZEYDEF’in yeni genel sekreteri oldu. Genel Sekreterin belirlenmesinin ardından eski sekter Erdoğan Güner, Zeytinburnu Haber Gazetesine ulaşarak görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim dedi. Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır yönetim kurulundaki görev değişiklerinin ardından kısa bir konuşma yaptı. Görevinden ayrılan arkadaşlara verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum dedi.  ZEYDEF’İN YENİ İCRA KURULU  Genel Başkan: Mehmet Çakır  Genel Başkan Yardımcısı: Nazir güler  Genel Başkan Yardımcısı: Arif Şengül  Genel Başkan Yardımcısı: Murat Tufan  Genel Başkan Yardımcısı: Davut Genç  Genel sekreter: Özgür Varlık  Genel Sayman: İsmail Çetin Tanıtım Meyda: Taylan Demirelli ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL  
Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır başkanlığından ZEYDEF Genel Merkezinde olağanüstü gündemle toplandı.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır başkanlığından ZEYDEF Genel Merkezinde Yöresel Günler ve Görev değişikliklerini görüşmek üzere olağanüstü gündemle toplandı. Toplanyıya üye dernek Başkanları geniş katılım gösterdi. Toplantıda ilk olarak 6 Ekimde başlaması planlanan Yöresel Günler masaya yatırıldı. Zeytinburnu Meydanındaki tadilat dolayısıyla bu yıl birkaç hafta gecikmeli başlayacak olan yöresel Günlerle ilgili Zeytinburnu Belediyesiyle yapılacak toplantı öncesi ZEYDEF Genel Merkezinde bir istişare toplantısı yapıldı. Dernek Başkanlarının görüş ve önerileri dinlendi not edildi. Yöresel Günlerin ardından Genel Sekreter Erdoğan Güner’den boşalan koltuğa yeni atama yapıldı. Balıkesir Hodul Dernek Başkanı Özgür Varlık ZEYDEF’in yeni genel sekreteri oldu. Genel Sekreterin belirlenmesinin ardından eski sekter Erdoğan Güner, Zeytinburnu Haber Gazetesine ulaşarak görevimden gördüğüm lüzum üzerine istifa ettim dedi.

Zeytinburnu Dernekler Federasyonu Mehmet Çakır yönetim kurulundaki görev değişiklerinin ardından kısa bir konuşma yaptı. Görevinden ayrılan arkadaşlara verdikleri emekler için teşekkür ediyorum. Yeni görev alan arkadaşlara başarılar diliyorum dedi.

 ZEYDEF’İN YENİ İCRA KURULU 

Genel Başkan: Mehmet Çakır 

Genel Başkan Yardımcısı: Nazir güler 

Genel Başkan Yardımcısı: Arif Şengül 

Genel Başkan Yardımcısı: Murat Tufan 

Genel Başkan Yardımcısı: Davut Genç 

Genel sekreter: Özgür Varlık 

Genel Sayman: İsmail Çetin

Tanıtım Meyda: Taylan Demirelli

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL


 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.