SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Fatma İhtiyar Hakka yürüdü

KÜLTÜR 19.09.2017 - 15:02, Güncelleme: 19.09.2017 - 15:02
 

Fatma İhtiyar Hakka yürüdü

Zeytinburnu Batı Trakya Türkleri’nden İskece Şahinköy’lü Dr.Hamdi ve Dr Hüseyin İHTİYAR biricik anneleri 85 yaşındaki Fatma İHTİYAR’ı Hak’ka yolcu etti.

Cemil İHTİYAR, sevgili eşi Fatma ve aile bireyleri ile 1980 yılında İskeçe Şahinköy’den Zeytinburnu Telsiz Mahallesine gelerek ikamet etmeye başlamışlardı. 85 Yaşında olan baba Cemil ve anne Fatma hayırlı evlatlar yetiştirmenin huzurundaydılar ve camia arasında sevilen bir kişilikleri vardı. Yaşlılığın verdiği rahatsızlıklar 85 yaşındaki Fatma nineyi sevgili kardeşleri Hüseyin, Cemil, Mehmet, Ayşe ve Hamdiye’den, iki doktor evlat Hamdi ve Hüseyin kardeşlerden ve evin ata babası Cemil’den ayırmıştı. Zeytinburnu Batı Trakya Camiinde 19 Eylül Salı günü öğlen vakit ve cenaze namazına B.T.T.D. Dernekleri Genel Merkez Başkan Yardımcısı Besim İSMAİBAŞA, Batı Trakya Eğitim, Araştırma ve Cami Yaptırma Vakfı ( BATCEV ) Başkanı Musa YURT, meclis eski üyesi Mehmet GENÇOĞLU, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Kurucu Başkanı Mehmet ÖZGÜR ve mevcut başkan Hakan GÜLER, Zeytinburnu Amatör Spor Birliği Kurucu Başkanı Cenap ALTIOK, B.T.TD.D. Zeytinburnu Şube eski Başkanı Av. Asım GÜVEN, İHTİYAR ailesinin akrabaları, yakınları ve komşuları iştirak etti. Cenaze törenine Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN, 1984 İstanbul Tıp Fakültesi Mezunları ve Bakırköy Spor Vakfı taziye çelenkleri göndermişlerdi. Merhume Fatma İHTİYAR’ın naaşı Silivrikapı Mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi. Merhuma ninemize Allah ( c.c.)’den rahmet temenni eder, kederli aile bireylerine ve yakınlarına baş sağlığı temenni ederiz. Mekanı Cennet, ruhu şaad olsun. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY
Zeytinburnu Batı Trakya Türkleri’nden İskece Şahinköy’lü Dr.Hamdi ve Dr Hüseyin İHTİYAR biricik anneleri 85 yaşındaki Fatma İHTİYAR’ı Hak’ka yolcu etti.

Cemil İHTİYAR, sevgili eşi Fatma ve aile bireyleri ile 1980 yılında İskeçe Şahinköy’den Zeytinburnu Telsiz Mahallesine gelerek ikamet etmeye başlamışlardı. 85 Yaşında olan baba Cemil ve anne Fatma hayırlı evlatlar yetiştirmenin huzurundaydılar ve camia arasında sevilen bir kişilikleri vardı. Yaşlılığın verdiği rahatsızlıklar 85 yaşındaki Fatma nineyi sevgili kardeşleri Hüseyin, Cemil, Mehmet, Ayşe ve Hamdiye’den, iki doktor evlat Hamdi ve Hüseyin kardeşlerden ve evin ata babası Cemil’den ayırmıştı.

Zeytinburnu Batı Trakya Camiinde 19 Eylül Salı günü öğlen vakit ve cenaze namazına B.T.T.D. Dernekleri Genel Merkez Başkan Yardımcısı Besim İSMAİBAŞA, Batı Trakya Eğitim, Araştırma ve Cami Yaptırma Vakfı ( BATCEV ) Başkanı Musa YURT, meclis eski üyesi Mehmet GENÇOĞLU, İstanbul Batı Trakya Türkleri Spor Kulübü Kurucu Başkanı Mehmet ÖZGÜR ve mevcut başkan Hakan GÜLER, Zeytinburnu Amatör Spor Birliği Kurucu Başkanı Cenap ALTIOK, B.T.TD.D. Zeytinburnu Şube eski Başkanı Av. Asım GÜVEN, İHTİYAR ailesinin akrabaları, yakınları ve komşuları iştirak etti. Cenaze törenine Zeytinburnu 3. Dönem Belediye Başkanı Dr. Adil EMECAN, 1984 İstanbul Tıp Fakültesi Mezunları ve Bakırköy Spor Vakfı taziye çelenkleri göndermişlerdi.

Merhume Fatma İHTİYAR’ın naaşı Silivrikapı Mezarlığında bulunan aile kabristanına defnedildi. Merhuma ninemize Allah ( c.c.)’den rahmet temenni eder, kederli aile bireylerine ve yakınlarına baş sağlığı temenni ederiz. Mekanı Cennet, ruhu şaad olsun.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.