SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Yeni Eğitim Öğretim Yılında ilk ders zili çaldı

KÜLTÜR 18.09.2017 - 15:45, Güncelleme: 18.09.2017 - 15:45
 

Zeytinburnu'nda Yeni Eğitim Öğretim Yılında ilk ders zili çaldı

2017- 2018 yeni eğitim ve öğretim yılının Zeytinburnu’nda Haluk Ündeğer İlkokulu'nda yapılan açılışı töreniyle start aldı.

HALUK ÜNDEĞER İLKOKULUNDA TÖREN YAPILDI 2018 yeni eğitim ve öğretim yılının Zeytinburnu’nda Haluk Ündeğer İlkokulu'nda yapılan açılış törenine, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban,  Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Halil Akar, Belediye Başkanı Murat Aydın,İlçe Milli Eğitim Ali Yeşilyurt katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrasında, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt günün anlam ve önemi ile ilgili birer konuşma yaptılar.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt yaptığı konuşmada ; 2017-2018 eğitim öğretim yılının Zeytinburnu için huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla her türlü tedbirin alındığını, Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek ülkemizin yarınlarıda o kadar parlak olacaktır Geçmiş  yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da en büyük amacımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi bilim ve teknolojinin gerektirdiği şartlar yanında, pedagojik eğitim esasları doğrultusunda yetiştirip; yüreği insan sevgisi ile dolu, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ailesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve bunları davranış haline getiren başarılı bireyler olarak yetiştirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimizle birlikte emanet alıyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve tüm Zeytinburnu’muza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle saygılarımı sunuyorum. Dedi. POLİS VE ZABITA OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLADI İstanbul'da, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde çok sayıda öğrenci servisinin de katılımıyla sabah saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu. Zeytinburnu Merter, Cevizlibağ mevkileri ve köprülerde trafik zaman zaman kilitlendi. Öte yandan Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul çevrelerinde denetime başladı. Mobil Okul Timleri, okul çevresinde bekleyen ve şüpheli gördükleri bazı kişilerin üst aramasını yaptı. Zeytinburnu Zabıta ekipleri ise okul girişlerinde güvenlik önlemlerine destek verdi. Öğrenci velileri, uygulamanın memnuniyet verici olduğunu, öğrencilerin güvenliği açısından önem taşıdığını belirttiler. 2017- 2018 yeni eğitim ve öğretim yılının Zeytinburnu’nda Haluk Ündeğer İlkokulu'nda yapılan açılışı töreni Öğrencilerinin oluşturduğu Ritmik Dans ve Folklor oyunları ile program son buldu.     ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-FOTO MEHMET ALPAY
2017- 2018 yeni eğitim ve öğretim yılının Zeytinburnu’nda Haluk Ündeğer İlkokulu'nda yapılan açılışı töreniyle start aldı.

HALUK ÜNDEĞER İLKOKULUNDA TÖREN YAPILDI

2018 yeni eğitim ve öğretim yılının Zeytinburnu’nda Haluk Ündeğer İlkokulu'nda yapılan açılış törenine, Zeytinburnu Kaymakamı Ali Taşkın Balaban,  Zeytinburnu Askerlik Şube Başkanı Halil Akar, Belediye Başkanı Murat Aydın,İlçe Milli Eğitim Ali Yeşilyurt katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende Atatürk İlköğretim Okulu öğrencilerinin okuduğu şiirler sonrasında, Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ve İl Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt günün anlam ve önemi ile ilgili birer konuşma yaptılar.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Yeşilyurt yaptığı konuşmada ; 2017-2018 eğitim öğretim yılının Zeytinburnu için huzur ve güven içerisinde geçmesi amacıyla her türlü tedbirin alındığını, Hayatımızın önemli aşamalarından biri olan eğitim-öğretim hayatında göstereceğimiz başarı, birer yetişkin olarak yaşayacağımız hayatın temeli ve teminatı olacaktır. Çocuklarımızı ve gençlerimizi ne kadar iyi yetiştirirsek, onlara ne kadar çok imkan sunabilirsek ülkemizin yarınlarıda o kadar parlak olacaktır Geçmiş  yıllarda olduğu gibi bu eğitim-öğretim yılında da en büyük amacımız, çocuklarımızı ve gençlerimizi bilim ve teknolojinin gerektirdiği şartlar yanında, pedagojik eğitim esasları doğrultusunda yetiştirip; yüreği insan sevgisi ile dolu, Türk Milletinin milli, ahlaki, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen ve koruyan, ailesini, vatanını, milletini ve bayrağını seven ve bunları davranış haline getiren başarılı bireyler olarak yetiştirmektir. Bu duygu ve düşüncelerle; 2017-2018 Eğitim-Öğretim yılında geleceğimizin teminatı sevgili yavrularımızı, fedakar öğretmenlerimizle birlikte emanet alıyor, yeni eğitim-öğretim yılının başta sevgili öğrencilerimiz ve ailelerine, fedakar ve onurlu mesleği temsil eden öğretmenlerimize ve tüm Zeytinburnu’muza hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor, başarı dileklerimle saygılarımı sunuyorum. Dedi.

POLİS VE ZABITA OKUL ÖNLERİNDE GÜVENLİĞİ SAĞLADI

İstanbul'da, 2017-2018 eğitim ve öğretim yılının ilk gününde çok sayıda öğrenci servisinin de katılımıyla sabah saatlerinde trafik yoğunluğu oluştu. Zeytinburnu Merter, Cevizlibağ mevkileri ve köprülerde trafik zaman zaman kilitlendi. Öte yandan Zeytinburnu Emniyet Müdürlüğü ekipleri de 2017-2018 eğitim öğretim yılının başlamasıyla okul çevrelerinde denetime başladı. Mobil Okul Timleri, okul çevresinde bekleyen ve şüpheli gördükleri bazı kişilerin üst aramasını yaptı. Zeytinburnu Zabıta ekipleri ise okul girişlerinde güvenlik önlemlerine destek verdi. Öğrenci velileri, uygulamanın memnuniyet verici olduğunu, öğrencilerin güvenliği açısından önem taşıdığını belirttiler.

2017- 2018 yeni eğitim ve öğretim yılının Zeytinburnu’nda Haluk Ündeğer İlkokulu'nda yapılan açılışı töreni Öğrencilerinin oluşturduğu Ritmik Dans ve Folklor oyunları ile program son buldu.

 

 

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL-FOTO MEHMET ALPAY

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.