SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Cevizlibağ'da Zabıta- Seyyar Satıcı Kavgası

KÜLTÜR 19.08.2017 - 09:03, Güncelleme: 19.08.2017 - 09:03
 

Cevizlibağ'da Zabıta- Seyyar Satıcı Kavgası

Zeytinburnu Cevizlibağ D-100 Karayolu yanyolda seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırmak isteyen zabıtalar ve satıcılar arasında kavga çıktı.

Zeytinburnu Cevizlibağ D-100 Karayolu yanyolda seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırmak isteyen zabıtalar ve satıcılar arasında kavga çıktı. İddialara göre demir çubuk ve zincirlerinde kullandığı kavgada iki taraftan çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı. Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ekipleri Cevizlibağ Üstgeçidinin civarında seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırmak istedi. Ancak seyyar satıcılar zabıta ekiplerine direndi. Yaşanan arbedenin ardından taraflar arasında kavga çıktı. Kavgada Seyar satıcılar, demir çubuk ve zincirler zabıtalara engel olmaya çalıştı. Zabıtalar aldıkları darbelerle yaralandı. Olay yerine gelen yunus ekipleri ve asayiş polisleri kavgayı ayırdı. Kavga sırasında zabıta aracının camı kırıldı. Yaralılar için olay yerine ambulans çağırıldı. Ayakta tedavisi yapılan her iki grup birbirinden şikayetçi olacağını belirtti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu Cevizlibağ D-100 Karayolu yanyolda seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırmak isteyen zabıtalar ve satıcılar arasında kavga çıktı.

Zeytinburnu Cevizlibağ D-100 Karayolu yanyolda seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırmak isteyen zabıtalar ve satıcılar arasında kavga çıktı. İddialara göre demir çubuk ve zincirlerinde kullandığı kavgada iki taraftan çok sayıda kişi hafif şekilde yaralandı.

Zeytinburnu Belediyesi Zabıta ekipleri Cevizlibağ Üstgeçidinin civarında seyyar satıcıların tezgahlarını kaldırmak istedi. Ancak seyyar satıcılar zabıta ekiplerine direndi. Yaşanan arbedenin ardından taraflar arasında kavga çıktı. Kavgada Seyar satıcılar, demir çubuk ve zincirler zabıtalara engel olmaya çalıştı. Zabıtalar aldıkları darbelerle yaralandı.

Olay yerine gelen yunus ekipleri ve asayiş polisleri kavgayı ayırdı. Kavga sırasında zabıta aracının camı kırıldı. Yaralılar için olay yerine ambulans çağırıldı. Ayakta tedavisi yapılan her iki grup birbirinden şikayetçi olacağını belirtti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.