SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu'nda Sigara Kaçakçılarına Büyük Darbe

KÜLTÜR 16.08.2017 - 15:27, Güncelleme: 16.08.2017 - 15:27
 

Zeytinburnu'nda Sigara Kaçakçılarına Büyük Darbe

Zeytinburnu Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kargo firmasında kaçak sigara sevkiyatı ihbarını aldı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kargo firmasında kaçak sigara sevkiyatı ihbarını aldı. Yapılan çalışmada 5 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Zeytinburnu'nda bulunan bir kargo şirketinde kaçak sigara sevkiyatı yapıldığı ihbarını aldı. Ekipler hemen kargo firmasına ait şubeye gelerek arama yaptı. Yapılan aramalarda 11 çuval içerisinde bulunan tekstil malzemelerinin arasına gizlenmiş 5 bin 500 paket sigara ele geçirildi. Ekipler yaptıkları aramanın ardından sevkiyatı teslim alacak şahısları beklemeye başladı. Bir müddet sonra ürünleri teslim alacak iki şahıs bir kamyonetle kargo şubesine geldi. Bu sırada düzenlenen operasyonla şahıslar suçüstünde yakalandı. Yakalan şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili Zeytinburnu ile emniyetinde yapılan açıklama şöyle: 15.08.2017 saat.16.40 sıralarında Asayiş Büro Ekipleri olarak yapılan çalışmalarda bahse konu adreste uyuşturucu madde ve kaçak sigara olduğu bilgisi alınması üzerine alınan mahkeme kararına istinaden bahse konu iş yerinde yapılan aramada 505 paket kaçak sigara ve 560 gr gelen kubar diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilmiş, 2 şahıs yakalanarak 17.08.2017 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir. Ayrıca bahse konu işyerinin evrakları bulunmaması sebebiyle zabıta ekiplerine mühürleme işlemi yaptırılmıştır. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL
Zeytinburnu Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kargo firmasında kaçak sigara sevkiyatı ihbarını aldı.

Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bir kargo firmasında kaçak sigara sevkiyatı ihbarını aldı. Yapılan çalışmada 5 bin 500 paket kaçak sigara ele geçirildi. Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Zeytinburnu'nda bulunan bir kargo şirketinde kaçak sigara sevkiyatı yapıldığı ihbarını aldı. Ekipler hemen kargo firmasına ait şubeye gelerek arama yaptı.

Yapılan aramalarda 11 çuval içerisinde bulunan tekstil malzemelerinin arasına gizlenmiş 5 bin 500 paket sigara ele geçirildi. Ekipler yaptıkları aramanın ardından sevkiyatı teslim alacak şahısları beklemeye başladı. Bir müddet sonra ürünleri teslim alacak iki şahıs bir kamyonetle kargo şubesine geldi. Bu sırada düzenlenen operasyonla şahıslar suçüstünde yakalandı. Yakalan şahıslar hakkında soruşturma başlatıldı.

Konuyla ilgili Zeytinburnu ile emniyetinde yapılan açıklama şöyle: 15.08.2017 saat.16.40 sıralarında Asayiş Büro Ekipleri olarak yapılan çalışmalarda bahse konu adreste uyuşturucu madde ve kaçak sigara olduğu bilgisi alınması üzerine alınan mahkeme kararına istinaden bahse konu iş yerinde yapılan aramada 505 paket kaçak sigara ve 560 gr gelen kubar diye tabir edilen uyuşturucu madde ele geçirilmiş, 2 şahıs yakalanarak 17.08.2017 günü adli makamlara sevk edilmişlerdir. Ayrıca bahse konu işyerinin evrakları bulunmaması sebebiyle zabıta ekiplerine mühürleme işlemi yaptırılmıştır.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.