SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Veliefendi Hipodromu’nda büyük operasyon

KÜLTÜR 07.08.2017 - 18:18, Güncelleme: 07.08.2017 - 18:18
 

Veliefendi Hipodromu’nda büyük operasyon

Zeytinburnu'ndaki Veliefendi Hipodromu'nda çok sayıda polisin katılımıyla operasyon düzenlendi.

Türkiye’deki at yarışı sektörünün beyni konumundaki Zeytinburnu Veliefendi Hipodromu güne operasyon ile uyandı. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Veliefendi Hipodromu’nda operasyon düzenledi. Operasyona çeşitli Şube ve ilçelerde görevli çok sayıda polis katılırken, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet ekipleri de görev aldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonda yarış atlarının bulunduğu alanlar ve diğer bölümler arandı. Çalışanların Genel Bilgi Tarama Sistemi (GBT) üzerinden sorguları yapıldı. Daha öncede defalarca kez arama yapılan hipodromda, arama kaydı olan şüpheliler gözaltına alınmış, bazı şüphelilerde silah ve uyuşturucu ele geçirilmişti. ZEYTİNBURNU HABER GAZETEESİ
Zeytinburnu'ndaki Veliefendi Hipodromu'nda çok sayıda polisin katılımıyla operasyon düzenlendi.

Türkiye’deki at yarışı sektörünün beyni konumundaki Zeytinburnu Veliefendi Hipodromu güne operasyon ile uyandı. İstanbul Emniyeti’ne bağlı Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri sabah saatlerinde Veliefendi Hipodromu’nda operasyon düzenledi.

Operasyona çeşitli Şube ve ilçelerde görevli çok sayıda polis katılırken, Özel Harekat Şube Müdürlüğü ve Çevik Kuvvet ekipleri de görev aldı. Sabahın erken saatlerinde başlayan operasyonda yarış atlarının bulunduğu alanlar ve diğer bölümler arandı. Çalışanların Genel Bilgi Tarama Sistemi (GBT) üzerinden sorguları yapıldı.

Daha öncede defalarca kez arama yapılan hipodromda, arama kaydı olan şüpheliler gözaltına alınmış, bazı şüphelilerde silah ve uyuşturucu ele geçirilmişti.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETEESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.