SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Başkan Murat Aydın'dan Textil Port'a ziyaret!

KÜLTÜR 06.08.2017 - 22:13, Güncelleme: 06.08.2017 - 22:13
 

Başkan Murat Aydın'dan Textil Port'a ziyaret!

Zeytinburnu'nun en büyük sorunlarından biri olan tekstil firmalarının oluşturduğu trafik sorunun çözüp, tek çatı altında toplayan Textil Port'a Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ziyaret gerçekleştirdi.

Murat Aydın Textil Port'u ziyaret etti  Zeytinburnu Belediyesi kanayan yaralarından biri olan tekstilçilerin oluşturduğu trafik çilesini engellemek için gerekli bazı önlemler aldı. Kaldırımlara park yapılmasını engellemek için dubalar dikildi, tek yön uygulaması yapıldı fakat tüm bunlar çözüme ulaştırmadı. Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Tekstil piyasasını tek çatı altında buluşturmayı planlayan ilçeye değer katan büyük bir yatırım yapılan Textil Port'u ziyaret etti. Textilpor'u ziyaretinde, ilçeye katma değer katacak bir hazır giyim AVM'sini hayata geçirdikleri için Erintaş İnşaat'a teşekkür etti. Aydın şunları söyledi: "Textil Port gerçekten mimarisi ve konumu ile ilçemize değer katan yapılardan. Toptan hazır giyimcilerin buraya ilgi göstereceğini düşünüyorum. Otoparkıyla, restorantıyla, rahat ve ferah yapısıyla Textil Port bu alanda ilk." Textil Port'a Aydın'ın ziyaretini gerçekleştirdi sıralarda reklam filmi çekiliyordu. Başkan Murat Aydın'ın ziyareti sırasında Textil Port reklam çekimleri yapılıyordu. Başkan Aydın, çekimleri bir süre izledi. Drone ile çekim yapan ekip, reklam filminin en yakın zamanda yayınlanacağını belirtti.
Zeytinburnu'nun en büyük sorunlarından biri olan tekstil firmalarının oluşturduğu trafik sorunun çözüp, tek çatı altında toplayan Textil Port'a Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın ziyaret gerçekleştirdi.

Murat Aydın Textil Port'u ziyaret etti  Zeytinburnu Belediyesi kanayan yaralarından biri olan tekstilçilerin oluşturduğu trafik çilesini engellemek için gerekli bazı önlemler aldı. Kaldırımlara park yapılmasını engellemek için dubalar dikildi, tek yön uygulaması yapıldı fakat tüm bunlar çözüme ulaştırmadı.

Zeytinburnu Belediye Başkanı Murat Aydın, Tekstil piyasasını tek çatı altında buluşturmayı planlayan ilçeye değer katan büyük bir yatırım yapılan Textil Port'u ziyaret etti. Textilpor'u ziyaretinde, ilçeye katma değer katacak bir hazır giyim AVM'sini hayata geçirdikleri için Erintaş İnşaat'a teşekkür etti. Aydın şunları söyledi: "Textil Port gerçekten mimarisi ve konumu ile ilçemize değer katan yapılardan. Toptan hazır giyimcilerin buraya ilgi göstereceğini düşünüyorum. Otoparkıyla, restorantıyla, rahat ve ferah yapısıyla Textil Port bu alanda ilk."

Textil Port'a Aydın'ın ziyaretini gerçekleştirdi sıralarda reklam filmi çekiliyordu. Başkan Murat Aydın'ın ziyareti sırasında Textil Port reklam çekimleri yapılıyordu. Başkan Aydın, çekimleri bir süre izledi. Drone ile çekim yapan ekip, reklam filminin en yakın zamanda yayınlanacağını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.