SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

MIYAD Derneği Takımı Mutlu Sona Ulaştı

KÜLTÜR 01.08.2017 - 09:10, Güncelleme: 01.08.2017 - 09:10
 

MIYAD Derneği Takımı Mutlu Sona Ulaştı

Midyat'ta, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen "Kardeşlik Turnuvası" tamamlandı.

Ulu Cami Mahallesi'nde bulunan Esentepe Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ve gençler arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin artmasının amaçlandığı turnuvaya, 12 takımı oluşturan 120 sporcu katıldı. Midyatlı öğrenciler Seyithan Erkuş ve Muhammed Yeşilmen tarafından n15 Temmuz Şehitleri" anısına düzenlenen ve yaklaşık 20 gün süren "Kardeşlik Turnuvası" düzenlenen final maçı ve ödül töreni ile sona erdi. Turnuvadaki tüm rakiplerini yenerek zirveye çıkan Midyat İşadamları Derneği (MİYAD) ile Armar Madencilik takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona dostluk ve kardeşlik havasında geçen final maçında Midyat İşadamları Derneği takımı, rakibini penaltılar sonucunda 8-7 mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Hakem Yunus Dursun'un bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik edip kutladı. Oynanan final maçının ardından düzenlenen törende, turnuvada ilk üçe giren takımlara altın, eşofman takımı, kupa ve madalyaları, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mahsum Yarış ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış tarafından verildi. Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, "Gerek 15 Temmuz şehitleri anısına ve gerekse halkımızın kaynaşmasına ve bir taraftan da sporcu ruhunu aşılamak amacıyla düzenlenmiş bulunan ödüllü futbol turnuvası final maçını zevkle, şevkle izledik" dedi. Midyat işadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, "Henüz acıları çok taze olan 15 Temmuz ihanet kalkışmasında hayatını kaybetmiş olan şehitlerimizin anısına düzenlenen bu turnuvada şampiyon olmak güzel. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Yapılan bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi şahadete koşan Aziz Şehitlerimizi minnetle yad ediyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha bu kötü günleri yaşatmasın" ifadelerini kullandı. Midyat işadamları Derneği Başkan Yardımcısı Hekim Arslan da, Oyuncularımız çok yoruldu. Uzun bir turnuvaydı bir ay devam etti. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Bu turnuva çok kıymetliydi, çünkü 15 Temmuz içindi. 15 Temmuz şehitlerini andık ve onlar için oynadık. Şehitler anısına bir turnuvada oynayıp şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu turnuvanın tüm anlamı 15 Temmuz şehitleriydi. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi. Şampiyon takım kaptanı Veysi Çetin, "Hedefimiz şampiyonluktu, şampiyon olduk. Çok mutluyuz" dedi. Şampiyon takım oyuncularından Serdar Geçer de, " Bu toplum için turnuva lazım, spor lazım insanların birbirisine ısınması için. Turnuvamız çok güzeldi, şampiyon da olduk. Bunu tüm ülkemize hediye ediyoruz. Bütün insanlar bir ve beraber olmalı. Güç bir olmaktadır. Hepimizin bir olması lazım bu tür şeylere karşı (darbe). Bir olursak, her zaman güçlü oluruz. Bir olmazsak dağılırız. Bu tür şeyler de (turnuva) insanları birbirine kenetliyor. İnşallah bu tür şeyler devam eder" dedi.
Midyat'ta, 15 Temmuz şehitleri anısına düzenlenen "Kardeşlik Turnuvası" tamamlandı.

Ulu Cami Mahallesi'nde bulunan Esentepe Spor Tesisleri'nde gerçekleşen ve gençler arasındaki birlik, beraberlik ve kardeşliğin artmasının amaçlandığı turnuvaya, 12 takımı oluşturan 120 sporcu katıldı. Midyatlı öğrenciler Seyithan Erkuş ve Muhammed Yeşilmen tarafından n15 Temmuz Şehitleri" anısına düzenlenen ve yaklaşık 20 gün süren "Kardeşlik Turnuvası" düzenlenen final maçı ve ödül töreni ile sona erdi.

Turnuvadaki tüm rakiplerini yenerek zirveye çıkan Midyat İşadamları Derneği (MİYAD) ile Armar Madencilik takımları karşı karşıya geldi. Baştan sona dostluk ve kardeşlik havasında geçen final maçında Midyat İşadamları Derneği takımı, rakibini penaltılar sonucunda 8-7 mağlup ederek şampiyonluk kupasının sahibi oldu. Hakem Yunus Dursun'un bitiş düdüğü ile birlikte her iki takım oyuncuları birbirlerini tebrik edip kutladı.

Oynanan final maçının ardından düzenlenen törende, turnuvada ilk üçe giren takımlara altın, eşofman takımı, kupa ve madalyaları, Midyat Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, Ak Parti Belediye Meclis Üyesi Mahsum Yarış ve Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Atilla Yarış tarafından verildi.

Ödül töreninde konuşan Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Tevfik Baysal, "Gerek 15 Temmuz şehitleri anısına ve gerekse halkımızın kaynaşmasına ve bir taraftan da sporcu ruhunu aşılamak amacıyla düzenlenmiş bulunan ödüllü futbol turnuvası final maçını zevkle, şevkle izledik" dedi.

Midyat işadamları Derneği Başkanı Abdulhakim Kaya, "Henüz acıları çok taze olan 15 Temmuz ihanet kalkışmasında hayatını kaybetmiş olan şehitlerimizin anısına düzenlenen bu turnuvada şampiyon olmak güzel. Tüm oyuncularımızı kutluyorum. Yapılan bu turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. 15 Temmuz gecesi şahadete koşan Aziz Şehitlerimizi minnetle yad ediyor, Gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Allah bizlere bir daha bu kötü günleri yaşatmasın" ifadelerini kullandı.

Midyat işadamları Derneği Başkan Yardımcısı Hekim Arslan da, Oyuncularımız çok yoruldu. Uzun bir turnuvaydı bir ay devam etti. Şampiyon olduğumuz için mutluyuz. Bu turnuva çok kıymetliydi, çünkü 15 Temmuz içindi. 15 Temmuz şehitlerini andık ve onlar için oynadık. Şehitler anısına bir turnuvada oynayıp şampiyon olduğumuz için çok mutluyuz. Bu turnuvanın tüm anlamı 15 Temmuz şehitleriydi. Bundan dolayı çok mutluyuz" dedi.

Şampiyon takım kaptanı Veysi Çetin, "Hedefimiz şampiyonluktu, şampiyon olduk. Çok mutluyuz" dedi.

Şampiyon takım oyuncularından Serdar Geçer de, " Bu toplum için turnuva lazım, spor lazım insanların birbirisine ısınması için. Turnuvamız çok güzeldi, şampiyon da olduk. Bunu tüm ülkemize hediye ediyoruz. Bütün insanlar bir ve beraber olmalı. Güç bir olmaktadır. Hepimizin bir olması lazım bu tür şeylere karşı (darbe). Bir olursak, her zaman güçlü oluruz. Bir olmazsak dağılırız. Bu tür şeyler de (turnuva) insanları birbirine kenetliyor. İnşallah bu tür şeyler devam eder" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.