SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Hacı Mithat Uluocak Hak'ka yürüdü

KÜLTÜR 28.07.2017 - 19:45, Güncelleme: 28.07.2017 - 19:45
 

Hacı Mithat Uluocak Hak'ka yürüdü

Uuocak ailesi bugün çınarını toprağa verdi. Uluocak ailesin dedesi Hacı Mithat Uluocak 90 Yaşında bir dizi hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı..

Uluocak ailesin çınarlarından Hacı Mithat Uluocak yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Daha önce kalp ameliyatı geçiren Hacı amcamıza kalp pili takılmıştı. Kalpden sonra ciğerlerinde de sorun ortaya çıkan Hacı Mithat Amcamız tedavi esnasında enfeksiyon kaptı ve yoğunbakıma düştü. Yaşlılığın etkisiylede yapılan tedavilere cevap vermeyince Hacı Annemizden 27 Yıl sonra Hacı Amcamız 90 Yaşında aramızdan ayrıldı Mimar Süleyman Uluocak ve Nevzat Uluocak ile Amcazade çocukları olan Mithat Amcamızın vefat Uluocak ailesini derin üzüntüye boğdu. Cuma günü Cuma namazına müteakip Hacı Muthat Uluocak için Ulu Camide cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namaźı ve alınan helalliklerin ardından Hacı amcamız Kazlıçeşmede ki aile kabristanlığına defn edildi. Merhumun cenazesine sevenleri ve dostlarının yanı sıra AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver, MHP İlçe Başkanı Reşat Ok, Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, AK Parti ilçe teşkilat Başkanı Hasan Memiş, torunu Ahmet Uluocak, Amca çocuklarından Süleyman Uluocak, Nevzat Uluocak, Meclis Üyeleri Adem Uluocak, Mahmut Şengül Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Ethem Uluocak , Metin Büfenin sahibi Metin Altınçizme ve Yıldırım Emen katıldı.. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum Hacı Mithat Amcamıza Allahtan Rahmet Başta Evlatları Bahattin Uluocak ,İsmail Uluocak olmak üzere tüm Uluocak Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz. ZEYTİNBURNU HABER GAZETES-ÖZEL
Uuocak ailesi bugün çınarını toprağa verdi. Uluocak ailesin dedesi Hacı Mithat Uluocak 90 Yaşında bir dizi hastalığa yenik düşerek aramızdan ayrıldı..

Uluocak ailesin çınarlarından Hacı Mithat Uluocak yaklaşık bir aydır yoğun bakımda tedavi görüyordu. Daha önce kalp ameliyatı geçiren Hacı amcamıza kalp pili takılmıştı. Kalpden sonra ciğerlerinde de sorun ortaya çıkan Hacı Mithat Amcamız tedavi esnasında enfeksiyon kaptı ve yoğunbakıma düştü. Yaşlılığın etkisiylede yapılan tedavilere cevap vermeyince Hacı Annemizden 27 Yıl sonra Hacı Amcamız 90 Yaşında aramızdan ayrıldı

Mimar Süleyman Uluocak ve Nevzat Uluocak ile Amcazade çocukları olan Mithat Amcamızın vefat Uluocak ailesini derin üzüntüye boğdu. Cuma günü Cuma namazına müteakip Hacı Muthat Uluocak için Ulu Camide cenaze namazı kılındı. Kılınan cenaze namaźı ve alınan helalliklerin ardından Hacı amcamız Kazlıçeşmede ki aile kabristanlığına defn edildi.

Merhumun cenazesine sevenleri ve dostlarının yanı sıra AK Parti ilçe Başkanı Bahattin Ünver, MHP İlçe Başkanı Reşat Ok, Ordulular Dernek Başkanı Recai Memiş, AK Parti ilçe teşkilat Başkanı Hasan Memiş, torunu Ahmet Uluocak, Amca çocuklarından Süleyman Uluocak, Nevzat Uluocak, Meclis Üyeleri Adem Uluocak, Mahmut Şengül Ak Parti Zeytinburnu Gençlik Kolları İlçe Başkan Yardımcısı Ethem Uluocak , Metin Büfenin sahibi Metin Altınçizme ve Yıldırım Emen katıldı.. Zeytinburnu Haber Gazetesi Ailesi olarak Merhum Hacı Mithat Amcamıza Allahtan Rahmet Başta Evlatları Bahattin Uluocak ,İsmail Uluocak olmak üzere tüm Uluocak Ailesine ve yakınlarına sabır diliyoruz.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETES-ÖZEL

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.