SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsizspor Şampiyonluğu galibyetle taçlandırdı

31.05.2017 - 11:09, Güncelleme: 31.05.2017 - 11:09
 

Telsizspor Şampiyonluğu galibyetle taçlandırdı

İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup’ta şampiyonluğunu daha önce garantileyen Telsizspor son maçında sahasında Beyoğluspor’u 3-0 yenerek sezonu mutlu tamamladı.

İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup’ta şampiyonluğunu daha önce garantileyen Telsizspor son maçında sahasında Beyoğluspor’u 3-0 yenerek sezonu mutlu tamamladı. Lacivert-Beyazlılar’a maç sonrası şampiyonluk kupasını FIFA kokartlı eski hakem Muhittin Boşat takdim etti. Turgay Kalyoncu’nun başkanlığını yaptığı Zeytinburnu ekibi bu sezon Genel Koordinatör Ömer Baygın ve Teknik Direktör Sertan Kalyoncu yönetiminde ipi göğüsledi. Üst üste 10 gol yemeyerek bu sezon A takımlar seviyesinde Türkiye rekoru kıran Telsizspor ayrıca 2. Amatör’de en fazlapuan toplayan ve en az gol yiyen ekip oldu. Öte yandan Beyoğluspor maçı sonrası takım, Burger Shop’ta şampiyonluk yemeği yedi.
İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup’ta şampiyonluğunu daha önce garantileyen Telsizspor son maçında sahasında Beyoğluspor’u 3-0 yenerek sezonu mutlu tamamladı.

İstanbul 2. Amatör Küme 8. Grup’ta şampiyonluğunu daha önce garantileyen Telsizspor son maçında sahasında Beyoğluspor’u 3-0 yenerek sezonu mutlu tamamladı. Lacivert-Beyazlılar’a maç sonrası şampiyonluk kupasını FIFA kokartlı eski hakem Muhittin Boşat takdim etti.

Turgay Kalyoncu’nun başkanlığını yaptığı Zeytinburnu ekibi bu sezon Genel Koordinatör Ömer Baygın ve Teknik Direktör Sertan Kalyoncu yönetiminde ipi göğüsledi. Üst üste 10 gol yemeyerek bu sezon A takımlar seviyesinde Türkiye rekoru kıran Telsizspor ayrıca 2. Amatör’de en fazlapuan toplayan ve en az gol yiyen ekip oldu.

Öte yandan Beyoğluspor maçı sonrası takım, Burger Shop’ta şampiyonluk yemeği yedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.