SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Zeytinburnu 7. Fotoğraf Yarışması Başladı

KÜLTÜR 22.05.2017 - 15:08, Güncelleme: 22.05.2017 - 15:08
 

Zeytinburnu 7. Fotoğraf Yarışması Başladı

Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Zeytinburnu Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Birincinin 12 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmaya başvurular 01 Aralık Cuma günü sona erecek.

Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen Zeytinburnu Geleneksel Fotoğraf Yarışması’nda kayıt dönemi başladı. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen toplam 103 bin TL ödüllü fotoğraf yarışmasında amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalamaya çalışacak. Ünlü Foto Muhabir Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür, Mustafa Yılmaz, Süleyman Gündüz ve Uğur gün yüz gibi usta fotoğraf sanatçıları da yer alacak. ÖDÜLLER İKİ KATINA ÇIKARILDI Yarışmacıların en fazla 4 adet fotoğrafla katılabileceği 7 aylık kıyasıya mücadelenin sonunda; birinci 12.000 TL, ikinci 8.000 TL, üçüncü 6.000 TL, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü sahipleri 4.000 TL, Jüri Özel Ödülü sahipleri 3.000 TL, Teşvik Ödülü sahipleri (5 adet) 2.000 TL ve Sergilenmeye Değer Eser sahipleri (60 adet) 1.000 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada dereceye giren isimler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak. 11 Aralık 2017 Pazartesi günü sonuçların açıklanacağı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar, ödüllerine 30 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sergi ve ödül töreninde kavuşacak. Sadece internet üzerinden başvuruların kabul edileceği fotoğraf yarışmasına katılmak için tıklayınız. YARIŞMA SEKRETERYASI Yetkili Kişi: Nur Güler Telefon: 0212 413 11 11 / Dahili: 2244 E-Posta: nguler@zeytinburnu.bel.tr
Zeytinburnu’nu anlatan en iyi kareyi yakalamak için bu yıl 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Zeytinburnu Fotoğraf Yarışması’na başvurular başladı. Birincinin 12 bin TL ile ödüllendirileceği yarışmaya başvurular 01 Aralık Cuma günü sona erecek.

Zeytinburnu Belediyesi ve Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF) işbirliğiyle organize edilen Zeytinburnu Geleneksel Fotoğraf Yarışması’nda kayıt dönemi başladı. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen toplam 103 bin TL ödüllü fotoğraf yarışmasında amatör ve profesyonel fotoğrafçılar, Zeytinburnu’nun herhangi bir bölgesinde çekilmiş, renkli veya siyah-beyaz bir fotoğrafla en iyi görüntü ve kompozisyonu yakalamaya çalışacak. Ünlü Foto Muhabir Ara Güler’in seçici kurul üyeleri arasında yer alacağı jüride; Haluk Çobanoğlu, İsmail Küçük, Murat Gür, Mustafa Yılmaz, Süleyman Gündüz ve Uğur gün yüz gibi usta fotoğraf sanatçıları da yer alacak.

ÖDÜLLER İKİ KATINA ÇIKARILDI

Yarışmacıların en fazla 4 adet fotoğrafla katılabileceği 7 aylık kıyasıya mücadelenin sonunda; birinci 12.000 TL, ikinci 8.000 TL, üçüncü 6.000 TL, Zeytinburnu Belediyesi Özel Ödülü sahipleri 4.000 TL, Jüri Özel Ödülü sahipleri 3.000 TL, Teşvik Ödülü sahipleri (5 adet) 2.000 TL ve Sergilenmeye Değer Eser sahipleri (60 adet) 1.000 TL ile ödüllendirilecek. Ayrıca yarışmada dereceye giren isimler, para ödülünün yanı sıra fotoğraflarını sergileme ve Zeytinburnu’nu anlatan birçok tanıtım filminde ve kitaplarında yer alma fırsatını da yakalayacak. 11 Aralık 2017 Pazartesi günü sonuçların açıklanacağı fotoğraf yarışmasında dereceye giren fotoğrafçılar, ödüllerine 30 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan sergi ve ödül töreninde kavuşacak.

Sadece internet üzerinden başvuruların kabul edileceği fotoğraf yarışmasına katılmak için tıklayınız.

YARIŞMA SEKRETERYASI

Yetkili Kişi: Nur Güler

Telefon: 0212 413 11 11 / Dahili: 2244

E-Posta: nguler@zeytinburnu.bel.tr

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.