SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Aziz Babuşçu'dan Çavuş Ailesine vefa

KÜLTÜR 20.05.2017 - 10:15, Güncelleme: 20.05.2017 - 10:15
 

Aziz Babuşçu'dan Çavuş Ailesine vefa

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Sultangazi'de arkadaşları ile birlikte kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla belden aşağısı felç olan yerel gazeteci Bülent Çavuş’un oğlu lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi’nde ziyaret etti.

Arkadaşları ile birlikte 2 Ağustos 2015 tarihinde Gazi Mahallesi'nde yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine isabet etmesi sonucu omuriliği zedelenerek ağır yaralanan, 1.5 yıldır süren tedavisi ardından fizik tedaviye alınan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un hastane önünden ayrılamayan annesi işsiz kalırken, yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi babası Bülent Çavuş, tüm birikimlerini bu süreçte harcadı. Özel bir merkezde uygulanan ve olumlu sonuç aldıkları tedavi süreci iyi giderken, 190 bin TL'yi bulan tedavi giderlerini Çavuş ailesi tarafından karşılanamadı. AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Basında  çıkan haberlerinden etkilenerek Çavuş ailesine ulaştı ve Şişli’deki önceki tedavi merkezine olan borçtan dolayı Ahmet Emre Çavuş için hastaneye maddi yardımda bulundu. Babuşçu, Ahmet Emre Çavuş'u daha rahat tedavi görmesi için Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Hicabi Gökdereli ve İş Adamı Kadri Kayhan ile görüştü. Görüşmede Ahmet Emre’nin hastanede daha rahat edebilmesi için gerekli şeylerin yapılmasını rica etti.Ahmet Emre Çavuş’un ameliyatının bir an önce yapılması için Prof. Dr. Harun Cansız ile görüşen Aziz Babuşçu, Prof. Cansız’dan en kısa sürede ameliyatın gerçekleştirileceği sözünü aldı. Baba Bülent Çavuş "Aziz Babuşçu bey haberlerde Ahmet Emre’yi görmüş. Bizlere ulaştı hastaneyi ziyaret edip yetkililerle görüşme sağladı. İmkanlar doğrultusundan her zaman Ahmet Emre’nin yanında olacağını söylemesi bizleri mutlu etti. Ülkemizde iyi insanların olduğunu tekrardan görmüş olduk. Ahmet Emre’nin ameliyatının ardından Aziz Bey ile Emre birlikte Beşiktaş’ın maçına gidicekler. Aziz beye çok teşekkür ediyoruz bizleri yalnız bırakmadığı için” şeklinde konuştu.    
AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Sultangazi'de arkadaşları ile birlikte kaldırımda yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunla belden aşağısı felç olan yerel gazeteci Bülent Çavuş’un oğlu lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'u tedavi gördüğü Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi’nde ziyaret etti.

Arkadaşları ile birlikte 2 Ağustos 2015 tarihinde Gazi Mahallesi'nde yürürken bir magandanın tabancasından çıkan kurşunun ensesine isabet etmesi sonucu omuriliği zedelenerek ağır yaralanan, 1.5 yıldır süren tedavisi ardından fizik tedaviye alınan lise öğrencisi Ahmet Emre Çavuş'un hastane önünden ayrılamayan annesi işsiz kalırken, yerel bir gazetenin imtiyaz sahibi babası Bülent Çavuş, tüm birikimlerini bu süreçte harcadı. Özel bir merkezde uygulanan ve olumlu sonuç aldıkları tedavi süreci iyi giderken, 190 bin TL'yi bulan tedavi giderlerini Çavuş ailesi tarafından karşılanamadı.

AK Parti İstanbul Milletvekili Aziz Babuşçu, Basında  çıkan haberlerinden etkilenerek Çavuş ailesine ulaştı ve Şişli’deki önceki tedavi merkezine olan borçtan dolayı Ahmet Emre Çavuş için hastaneye maddi yardımda bulundu.

Babuşçu, Ahmet Emre Çavuş'u daha rahat tedavi görmesi için Gaziosmanpaşa Özel Başarı Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Opr. Dr. Hicabi Gökdereli ve İş Adamı Kadri Kayhan ile görüştü. Görüşmede Ahmet Emre’nin hastanede daha rahat edebilmesi için gerekli şeylerin yapılmasını rica etti.Ahmet Emre Çavuş’un ameliyatının bir an önce yapılması için Prof. Dr. Harun Cansız ile görüşen Aziz Babuşçu, Prof. Cansız’dan en kısa sürede ameliyatın gerçekleştirileceği sözünü aldı.

Baba Bülent Çavuş "Aziz Babuşçu bey haberlerde Ahmet Emre’yi görmüş. Bizlere ulaştı hastaneyi ziyaret edip yetkililerle görüşme sağladı. İmkanlar doğrultusundan her zaman Ahmet Emre’nin yanında olacağını söylemesi bizleri mutlu etti. Ülkemizde iyi insanların olduğunu tekrardan görmüş olduk. Ahmet Emre’nin ameliyatının ardından Aziz Bey ile Emre birlikte Beşiktaş’ın maçına gidicekler. Aziz beye çok teşekkür ediyoruz bizleri yalnız bırakmadığı için” şeklinde konuştu.

2017/05/7590425.jpg

2017/05/8307751.jpg 

2017/05/8928551.jpg 

2017/05/9561443.jpg

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.