SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

İcra Memurlarını Tinerle Yakmaya Çalıştı

KÜLTÜR 13.05.2017 - 15:03, Güncelleme: 13.05.2017 - 15:03
 

İcra Memurlarını Tinerle Yakmaya Çalıştı

Zeytinburnu’nda bir kişi, evine icra işlemlerini gerçekleştirmek için gelen avukat ve memurları tiner döküp yakmak istedi.

Elinde tiner şişesi ile görevlileri kovaladıktan sonra kendini eve kilitleyen ev sahibi, polisin ikna etmesiyle saatler sonra teslim oldu. Olay akşam saatlerinde Çırpıcı Mahallesi, Çınar 9 sokağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İdris Bilakaya'nın ödeyemediği borçlarından dolayı evi icralık oldu. Eve gelen avukat ve icra memurlarını gören Bilakaya çileden çıktı. Bilakaya, evinden aldığı içi tiner dolu şişesiyle Gayrimenkul Avukatı İbrahim T. ve görevli icra memurlarını kovaladı. Avukatın üzerine tiner dökerek yakmaya çalışan Bilakaya, başarılı olamayınca kendini evine kilitledi. Mahalle sakinleri ve icra görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibi Bilakaya'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. Müzakereci polislerle yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından teslim olan İdris Bilakaya, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Bilakaya gözaltına alınırken, eşinin ise balkonda asılı çamaşırları topladığı görüldü. Olayı anlatan mahalle sakini Yusuf Beriş, "Kahvede oturuyordum telefon geldi birinin mahallede kendini yakmaya çalıştığını söylediler. İcralık olan evi boşaltmak istemişler. O da tepki amaçlı kendini ve avukatı yakmak istemiş. Polisin havaya ateş açtığını duyduk" ifadelerini kullandı. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Zeytinburnu’nda bir kişi, evine icra işlemlerini gerçekleştirmek için gelen avukat ve memurları tiner döküp yakmak istedi.

Elinde tiner şişesi ile görevlileri kovaladıktan sonra kendini eve kilitleyen ev sahibi, polisin ikna etmesiyle saatler sonra teslim oldu. Olay akşam saatlerinde Çırpıcı Mahallesi, Çınar 9 sokağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre İdris Bilakaya'nın ödeyemediği borçlarından dolayı evi icralık oldu. Eve gelen avukat ve icra memurlarını gören Bilakaya çileden çıktı. Bilakaya, evinden aldığı içi tiner dolu şişesiyle Gayrimenkul Avukatı İbrahim T. ve görevli icra memurlarını kovaladı. Avukatın üzerine tiner dökerek yakmaya çalışan Bilakaya, başarılı olamayınca kendini evine kilitledi.

Mahalle sakinleri ve icra görevlileri durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis ekibi Bilakaya'yı ikna etmek için yoğun çaba sarf etti. Müzakereci polislerle yaklaşık 1 saat süren görüşmenin ardından teslim olan İdris Bilakaya, gözaltına alınarak polis merkezine götürüldü. Bilakaya gözaltına alınırken, eşinin ise balkonda asılı çamaşırları topladığı görüldü.

Olayı anlatan mahalle sakini Yusuf Beriş, "Kahvede oturuyordum telefon geldi birinin mahallede kendini yakmaya çalıştığını söylediler. İcralık olan evi boşaltmak istemişler. O da tepki amaçlı kendini ve avukatı yakmak istemiş. Polisin havaya ateş açtığını duyduk" ifadelerini kullandı.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.