SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Kubbeli Caminde Hafriyat çalışması başladı

KÜLTÜR 12.05.2017 - 09:15, Güncelleme: 12.05.2017 - 09:15
 

Kubbeli Caminde Hafriyat çalışması başladı

Yıkımı günlerce haber olan Kubbeli Caminde hafriyat alınmaya başlandı.

Zeytinburnu'nda, yıkımı yapılan Kubbeli caminin yanındaki binada çatlaklar oluşurken bazı duvarları yıkılmıştı. Yıkım esnasında güvenlik amaçlı binalar boşaltılmış ve mühürlenmişti. Bina sakinleri ise akrabalarının yanlarına yerleştirilmişti. Yıkımın tamamlanmasının ardından binalarda oluşan hasarlar giderildi ve yapılan incelmelerinin ardından bina sakinleri evlerine tekrar döndüler. Bugün itibariyle Sümer Mahallesinde bulunan Kubbeli Caminde ilk hafriyat çalışması başladı. Beyaz İnşaatın yapımını üstlendiği caminin ilk hafriyat çalışmasında Cami Dernek Başkanı Ali Çebi’de hazır bulundu. Hafriyat çalışmalarının inceleyen Ali Çebi amaçlarının camiyi bir an önce cemaatiyle buluşturmak olduğunu ve kazasız belasız yeni modern bir camiinin yapımının tamamlanması öncelikleri olduğunu söyledi. ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ
Yıkımı günlerce haber olan Kubbeli Caminde hafriyat alınmaya başlandı.

Zeytinburnu'nda, yıkımı yapılan Kubbeli caminin yanındaki binada çatlaklar oluşurken bazı duvarları yıkılmıştı. Yıkım esnasında güvenlik amaçlı binalar boşaltılmış ve mühürlenmişti. Bina sakinleri ise akrabalarının yanlarına yerleştirilmişti. Yıkımın tamamlanmasının ardından binalarda oluşan hasarlar giderildi ve yapılan incelmelerinin ardından bina sakinleri evlerine tekrar döndüler.

Bugün itibariyle Sümer Mahallesinde bulunan Kubbeli Caminde ilk hafriyat çalışması başladı. Beyaz İnşaatın yapımını üstlendiği caminin ilk hafriyat çalışmasında Cami Dernek Başkanı Ali Çebi’de hazır bulundu. Hafriyat çalışmalarının inceleyen Ali Çebi amaçlarının camiyi bir an önce cemaatiyle buluşturmak olduğunu ve kazasız belasız yeni modern bir camiinin yapımının tamamlanması öncelikleri olduğunu söyledi.

ZEYTİNBURNU HABER GAZETESİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.