SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Dağ 2 ZKS'de gösterime girecek

GÜNDEM 09.05.2017 - 14:28, Güncelleme: 09.05.2017 - 14:28
 

Dağ 2 ZKS'de gösterime girecek

Geçen sezon sinemalarda fırtınalar estiren Dağ 2 filmi, bu hafta Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yeniden seyirci ile buluşuyor. Film, 12-18 Mayıs tarihleri arasında ZKSM sinema salonunda 13.30-16.00 ve 19.00 seanslarında gösterilecek.

Gösterime girdiği 2016 Kasım ayında büyük bir gişe başarısına imza atan Dağ 2 filmi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 12 Mayıs’tan itibaren sinemaseverlerle bir kez daha buluşuyor. Dağ 2, 12-18 Mayıs tarihleri arasında ZKSM sinema salonunda 13.30-16.00 ve 19.00 seanslarında gösterilecek. Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar’ın yaptığı Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar ve Murat Serezli’nin başrollerini paylaştığı Dağ 2’nin konusu kısaca şöyle: Teröristlerin elinden kurtulmayı başaran iki arkadaş Oğuz ve Bekir,  6 yıl sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne katılır. Timin özel görevi ise Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmaktır. Ancak bu sefer düşman geçmişteki gibi bir tane değildir. MAK'ın karşısında bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur.
Geçen sezon sinemalarda fırtınalar estiren Dağ 2 filmi, bu hafta Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde yeniden seyirci ile buluşuyor. Film, 12-18 Mayıs tarihleri arasında ZKSM sinema salonunda 13.30-16.00 ve 19.00 seanslarında gösterilecek.

Gösterime girdiği 2016 Kasım ayında büyük bir gişe başarısına imza atan Dağ 2 filmi, Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi’nde 12 Mayıs’tan itibaren sinemaseverlerle bir kez daha buluşuyor. Dağ 2, 12-18 Mayıs tarihleri arasında ZKSM sinema salonunda 13.30-16.00 ve 19.00 seanslarında gösterilecek.

Yönetmenliğini ve senaristliğini Alper Çağlar’ın yaptığı Çağlar Ertuğrul, Ufuk Bayraktar ve Murat Serezli’nin başrollerini paylaştığı Dağ 2’nin konusu kısaca şöyle: Teröristlerin elinden kurtulmayı başaran iki arkadaş Oğuz ve Bekir,  6 yıl sonra özel bir görev için Özel Kuvvetler 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne katılır. Timin özel görevi ise Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılan gazeteci Ceyda Balaban'ı kurtarmaktır. Ancak bu sefer düşman geçmişteki gibi bir tane değildir. MAK'ın karşısında bu acımasız coğrafyada birbiriyle çatışan birden fazla kuvvet vardır ve işler bu sefer hiç olmadığı kadar zordur.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.