SEYİTNİZAM KONAKLARI
ELİT YAPI

Telsizspor 10'da 10 yaptı

19.04.2017 - 09:20, Güncelleme: 19.04.2017 - 09:20
 

Telsizspor 10'da 10 yaptı

Zeytinburnu ekibi 10 maçını da kazanırken yine kalesini gole kapattı.İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grupta geride kalan 9 maçta 27 puan topayıp 36 gol atıp kalesini gole kapatan Zeytinburnu temsilcisi Telsizspor, Fatih temsilcisi Cankurtaranspor'a Mimarsinan Stadın' da konuk oldu.

Telsizspor maçın 10. dakikasında Fatih Akkaya'nın attığı golle 1-0 öne geçti, bu gol Telsizspor'un İlk yarıda bulduğu pozisyonları gole çevirememesiyle ilk 45 dakikanın da sonucunu belirledi. Cankurtaranspor 0-1 Telsizspor. İkinci yarının başlamasıyla ilk 45 dakikada olduğu gibi oyunun hakimi olan Telsizspor, ileri uç elemanlarının gol kaçırma yarışına girmesiyle skoru garanti altına alamadılar. Telsizspor'un 56. dakikada kullandığı köşevuruşunda altıpas içerisinde topla buluşan Fatih Akkaya takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti. Dakikalar 63'ü gösterdiğinde kendi sahasında hazırlık paslarıyla rakibini adeta uyutan Telsizspor aradan gönderilen derin top ile Muhammet Fındık' ı kaleci ile karşı karşıya bıraktı, sol ayağı ile plasesini çıkarttığında kaleci müdahale edemedi Fark da 3'e çıktı. Telsizspor 64. dakikada Celal Bilmez' in kendi yarı sahasından şişirdiği topun kaleciyi aşarak gol olmasıyla maçtan 4-0 galip ayrıldı. Alınan bu galibiyet ile 10 maçta 30 puan toplan 40 gol atıp kalesini gole kapatan Telsizspor 1. Amatör Lig'e çıkmakta ne kadar istekli olduğunu gösterdi. Yerel Futbol-Fatih Yavuz
Zeytinburnu ekibi 10 maçını da kazanırken yine kalesini gole kapattı.İstanbul 2. Amatör Lig 8. Grupta geride kalan 9 maçta 27 puan topayıp 36 gol atıp kalesini gole kapatan Zeytinburnu temsilcisi Telsizspor, Fatih temsilcisi Cankurtaranspor'a Mimarsinan Stadın' da konuk oldu.

Telsizspor maçın 10. dakikasında Fatih Akkaya'nın attığı golle 1-0 öne geçti, bu gol Telsizspor'un İlk yarıda bulduğu pozisyonları gole çevirememesiyle ilk 45 dakikanın da sonucunu belirledi. Cankurtaranspor 0-1 Telsizspor.

İkinci yarının başlamasıyla ilk 45 dakikada olduğu gibi oyunun hakimi olan Telsizspor, ileri uç elemanlarının gol kaçırma yarışına girmesiyle skoru garanti altına alamadılar. Telsizspor'un 56. dakikada kullandığı köşevuruşunda altıpas içerisinde topla buluşan Fatih Akkaya takımının ve kendisinin 2. golünü kaydetti.

Dakikalar 63'ü gösterdiğinde kendi sahasında hazırlık paslarıyla rakibini adeta uyutan Telsizspor aradan gönderilen derin top ile Muhammet Fındık' ı kaleci ile karşı karşıya bıraktı, sol ayağı ile plasesini çıkarttığında kaleci müdahale edemedi Fark da 3'e çıktı.

Telsizspor 64. dakikada Celal Bilmez' in kendi yarı sahasından şişirdiği topun kaleciyi aşarak gol olmasıyla maçtan 4-0 galip ayrıldı.

Alınan bu galibiyet ile 10 maçta 30 puan toplan 40 gol atıp kalesini gole kapatan Telsizspor 1. Amatör Lig'e çıkmakta ne kadar istekli olduğunu gösterdi.

Yerel Futbol-Fatih Yavuz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve zeytinburnuhaber.org sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.